Kanepi ja Görges jõudsid paarismängus teise ringi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kaia Kanepi ja saksa tennisist Julia Görges pääsesid Austraalia lahtistel meistrivõistlustel Melbourne’is avaringist edasi, alistades 15. asetusega USA mängijad Raquel Kops-Jonesi ja Abigail Spearsi.

Teises ringis kohtuvad Kanepi ja Görges venelannade Vera Zvonareva ja Svetlana Kuznetsovaga. Kohtumine algab 18. väljakul päeva neljanda mänguna, kusjuures 3. mäng algab mitte varem kui kell 14.30 kohaliku aja järgi (Eesti aja järgi 05.30).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments