Noorte jalgpallikarikas läks lõunaläänlastele

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalus lõppesid Läänemaa noorte karikavõistlused jalgpallis, mille võitis Lõuna–Läänemaa jalgpalliklubi.

Läänemaa jalgpalliklubi korraldatud üritus oli mõeldud 2001–2003 sündinud poistele ja koosnes kolmest etapist, mis peeti Lihulas, Noarootsis ja Haapsalus.

Paremusjärjestus selgus etappidel saavutatud kohapunktide alusel. Võistkondi osales neli, igast Läänemaa servast.

Väga kindlat mängu näitasid Lõuna–Läänemaa jalgpalliklubi pisikesed jalgpallurid, kes võitsid kõik etapid ja ka kõik etappidel peetud mängud. Nemad said Läänemaa 2011. aasta karika. Karikavõitjad on Siim Urb, Marten Põld, Randy Põld, Rocco Mõtt, Robin Mõtt, Markus Sõber, Sander Sõber, Kevin Reidar Bachaus, Martin Mägist, Virgo Vallik, Kauri Filippov, Juhan Johannes Raudsik ja Allex Rummel (treener Jaanus Getreu).

Teise koha võitis Läänemaa jalgpalliklubi (treener Žan Vjazemski), kolmanda Oru/Noarootsi (Renno Silde) ja neljanda Palivere SK (treener Väino Munskind).

Turniiri resultatiivseim mängija oli võitjavõistkonna kaitsemängija Rocco Mõtt.

Kõikidel etappidel torkas silma võistkondade hea treenitus ja mängijate ennastsalgav, kohati isegi ülisuur tahtmine palliplatsil.

Head meelt teeb, et üks etapi korraldajaid Noarootsi astus sammu Läänemaa noorte jalgpalli perre, koos Oruga näidati väga tublit mängu. Järelkasvu on Läänemaal küll.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments