Neli uut ministrit andsid riigikogu ees ametivande

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kiisler
Siim Kiisler istub Marko Pomerantsi asemel keskkonnaministri toolile. Foto: arhiiv

Esmaspäeval andsid riigikogu ees ametivande Keskerakonda kuuluv riigihalduse minister Jaak Aab ning Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluv kaitseminister Jüri Luik, keskkonnaminister Siim Kiisler ja rahandusminister Toomas Tõniste.

Seni Keskerakonna peasekretäri ametit pidanud Aab vahetas riigihalduse ministri kohal välja Mihhail Korbi, kes pärast Eesti NATO-kuuluvuse teemal antud segaseid kommentaare esitas 24. mail peaminister Jüri Ratasele tagasiastumisavalduse, mille valitsusjuht koheselt ka rahuldas.

Jüri Luik vahetas kaitseministri kohal välja senise IRL-i esimehe Margus Tsahkna, Siim Kiisler võttis keskkonnaministri koha üle Marko Pomerantsilt ning Toomas Tõniste asus rahandusministrina tööle seni sellel kohal töötanud Sven Sesteri asemel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu+toomas
6 aastat tagasi

Pomerants tõestas ennast juba ammu saamatu mehena kui inimesed Padaorus lumevangis olid aga Kiisler onsiiani olnud veelgi mõtetum mees.Jõudu hr.SeederIRL`i põhjalaskmisel.Mis puutub aga kaitseministrisse siis hr. Luik on juba ammu oma kolm tilka verd andnud jänkidele ja seega oma poiss.

Sass1.
6 aastat tagasi

4 uut ministrit. Miks 4 ? Mina oleksin nõus
5 – es olema ! Palga osas piisaks mulle
Eesti miinimumpalgast.