Tarankovi tapmises süüdistatav astub kohtu ette veebruari lõpus

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tarankov (urmas lauri)Pärnu maakohus määras reedesel eelistungil Eesti kuritegeliku ilma juhi Nikolai Tarankovi tapmises süüdistatava mehe kriminaalasja arutamise alguse veebruari lõppu, vahendas ERRi uudisteportaal.
 

Kohus määras Juri Vorobei (36) kriminaalasja kohtuistungid 27. ja 28. veebruarile, 8. ja 9. märtsile, 23. märtsile ja 28. aprillile, ütles kohtu pressiesindaja Anneli Vilu ERR.ee-le.

Riigiprokuratuur süüdistab Vorobeid tapmises ning tulirelva ja laskemoona ebaseaduslikus käitlemises.

Süüdistuse järgi tulistas Vorobei Tarankovi (63) surnuks mullu 14. septembril Läänemaal Saunja külas tekkinud tülis. Keskkriminaalpolitsei pidas Vorobei kahtlustatuna tapmises kinni mullu 22. septembril Tallinnas ning prokuratuuri taotlusel ja kohtu loal ta vahistati.

Tarankovi peeti Eesti organiseeritud kuritegevuse ja selle katusorganisatsiooni ehk ühiskassa juhiks 1990-ndatest aastatest.


Täismahus artiklit saab lugeda siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments