TS Laevad valmistab ette lepingu pikendamist Leedo parvlaevadega

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Madal meri Rohuküla sadamas 076 Parvlaev Regula on lahkumas Rohuküla sadamast, Harilaid saabub ning Kõrgelaid (paremal) ootab, millal SLK TS Laevadega tema kasutamise osas kokkuleppe saavutab. Foto: Urmas Lauri

Tallinna Sadama tütarettevõte on uute praamide valmimiseni sõlminud asenduslepingud Leedo laevafirmaga aasta lõpuni. Praegu valmistavad ettevõtted ette lepingupikendust, et jätkata teenuse osutamist vanade laevadega, juhuks kui uued laevad ka 1. jaanuariks suursaarte liine teenindama ei jõua, vahendas ERRi uudisteportaal

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Kristen Michal ütles täna riigikogu infotunnis, et muret ei pea tundma ka uue aastaga, mil Tallinna Sadama tütarettevõtte TS Laevade leping Leedo laevafirmaga Saaremaa Laevakompanii lõppeb, sest pakkumised lisalaevadele on olemas.

TS Laevade juhatuse liige Kaido Padar kinnitas, et läbirääkimised Saaremaa Laevakompaniiga on käimas, et vajadusel lepingut uuest aastast pikendada.

TS Laevad vajab vähemalt kolme asenduslaeva ka pärast 1. jaanuari. Padar kiitis koostööd Leedo firmaga, tuues näiteks Saaremaa Laevakompaniilt kiirkorras rendile saadud Kõrgelaiu, mis sel nädalal Hiiumaa liini päästma tuli, kui teised laevad erakordselt madala veetaseme tõttu enam edasi sõita ei saanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Palivere elanik
7 aastat tagasi

Kui Leedo nii kõva mees on, äkki paneb Paliverre rongid ka käima?

Hullumaja+puhvet
7 aastat tagasi

Huvitav kas mõnigi ajakirjanik ei viitsi siis jalgu alla võtta ja poolas natukene luusida ja laevu pildistada

xraM
7 aastat tagasi

Kas Tallinna Sadama ärigeeniused on juba trellide taga?

juss
7 aastat tagasi
Reply to  xraM

Tegelt on ikka Leedo ilmataadiga mestis!

Arvos
7 aastat tagasi
Reply to  xraM

See oli vanasti kui vargad istuma pandi. Praegu on pätid “kahtlusalused” ja naudivad mõnusat elu vabaduses.