Lihula Konsum laieneb kolmandiku võrra

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Lihula Konsum

Lihula inimesed saavad novembriks suurema poe. Foto: Arvo Tarmula

 

Lihula Konsum laieneb kolmandiku võrra, juurde tuleb ka parkimiskohti.

Lihula tarbijate ühistu juhatuse esimees Arvo Miilmets selgitas, et olemasolevast 600ruutmeetrisest müügipinnast jäi lihtsalt väheks. Riiulid on poes nii tihedalt, et raske on nende vahel ostukäruga manööverdada. Kui saabus värsket kaupa, läks ikka väga kitsaks, iseloomustas Miilmets olukorda.

„Laienduse käigus saab kauplus juurde 300 ruutmeetrit müügipinda,” ütles Miilmets. Juurdeehitus peaks valmima oktoobri lõpuks. Miilmets tunnistas, et võrreldes teiste suuremate toidukauplustega on Lihulas valikut vähe. „Kui ruumi rohkem, saame ka pakutava kauba sortimenti täiendada,” ütles ta.

Miilmets rääkis, et veel üks oluline muudatud on tulemas parkimisega. Maja taha tuleb 25–30 kohaga uus parkla ja sissekäik. See peaks osaliselt lahendama parkimisprobleemi peatänaval.

Miilmets klientide vähesuse üle ei kurda. „Oleme ju ainus suur toidukauplus Lihulas,” nentis ta. Klientuuri moodustavad Lihula inimesed, kuid suvel teevad käivet ka Lihulast läbisõitjad.

Kui palju juurdeehitus maksma läheb, Miilmets öelda ei soovinud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kohalik
7 aastat tagasi
inimene
7 aastat tagasi

Väga hea! 🙂

mittekohalik
7 aastat tagasi

Kunagi oli Lihula suurim toidupood kaarhallis, mis sellest on saanud? Kas sellest loobuti ebasobiva asukoha tõttu?

Anonüümne
7 aastat tagasi
Reply to  mittekohalik

Seal väga-väga amma ehitusmaterjalide kauplus

väga+õige
7 aastat tagasi

pingutage, pingutage varsti tekib Teil sinna kenasti konkurent !!!

Just nii ikka.
7 aastat tagasi
Reply to  väga+õige

Ammu oleks aeg. Pole Lihula nii väike koht midagi. Tuleb mühinal noori peresid. Vanad ju hakkavad eest ära kaduma. Lihtne ja loogiline. Kõikidel peredel ju autod. Kiiresti saab Tallinna, Pärnu või Haapsallu tööle sõita.

jj
7 aastat tagasi

Väga tore, et läheb inimestel mugavamaks ja kaupa saab ka rohkem.