Anett Vilipuu käis end koondisele näitamas

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Anett Vilipuu mängus BaskimaagaAnett Vilipuu (palliga) osales koondise ühistreeningul. Foto: Arhiiv

Läänemaalt pärit, kuid praegu Inglismaal õppiv jalgpallur Anett Vilipuu käis möödunud nädalal Eestis, et osaleda naiste jalgpallikoondise ühistreeningul.

Vilipuu, kes on septembrist peale olnud kimpus põlvevigastusega, on enda sõnul sellest hästi taastunud. „Saan probleemideta joosta ja kõksida,” sõnas Vilipuu.

Kõige rohkem valmistab jalgpallurile heameelt, et ta on hirmust jalale toetuda üle saanud. „Alguses kartsin vigastada saanud jalale maanduda või selle pealt tugevalt tõugata, kuid nüüd saan seda taas vabalt teha,” selgitas Vilipuu.

Vilipuu sõnul on koondise ühistreeningul osalemine suur asi. „Sain end heast küljest näidata ja loodan, et kevadel ka koondise eest mängida,” lausus Vilipuu.

Koondis valmistub ühistreeningutega 9.–17. märtsil Küprosel peetavaks Aphrodite Cupiks, kus Eesti vastasteks on Leedu, Küpros, Araabia Ühendemiraadid ja Iisrael.

Üldse oli Tallinna jalgpallihallis peetud ühistreeningule kutsutud 34 naisjalgpallurit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Palivere elanik
8 aastat tagasi

Tõesti super lugemine, tegi kohe südame soojaks.

Kiitus
8 aastat tagasi

Tore neiu see Anett. Edu ja head tervist temale!