Haapsalu veekeskus taas avatud

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

IMG_0363

Foto: Arvo Tarmula

Juunikuu esimesel päeval remonditöödeks suletud Haapsalu veekeskus avas täna kell 12 külastajatele uksed.

Esialgse plaani kohaselt pidi veekeskus avatama juba kolmandal juulil, kuid remonditööd venisid. Spordibaaside haldusjuhi Alar Källe sõnul ei ole remont tänasekski lõplikult valmis. „Puudu on veel mullivann, mille saame loodetavasti paigaldatud nädala lõpuks.“

Planeeritust pikemaks venisid ka plaatimistööd. „Spetsiaalsed plaadid ja vuugitäited said tellitud välismaalt, kuid jaanide ajal logistikafirmad tööd ei teinud ja saabumisaeg nihkus. Plaatimistöödega olime valmis juba reedel, kuid kuivamine võttis aega, mistõttu otsustasime avamist edasi lükata,“ ütles Källe.

Spordibaaside müügijuhi Karel Mölli sõnul jätkub erinevaid ujumislaagreid veekeskuses septembri alguseni. „Kohal on juba ujujad Lätist ja Ida-Virumaalt, järgmisel nädalal tulevad Kalevi ujumiskooli lapsed,“ ütles Möll.

Mölli sõnul viibivad laagrid ujulas lõuna ajal tavaliselt kuni kella 13ni ja õhtul kella 15st kuni 19ni. Sel ajal on külastajatele suures basseinis kasutada kaks ujumisrada. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments