Galerii: Kuum ilm tõi mere äärde sadu päevitajaid

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 11

Kolmapäeval kasvas õhutemperatuur 25 soojakraadi ja merevesi 20 soojakraadini. Kuum ilm tõi Haapsalu Vasikaholmi randa sadu päevitajaid.

Fotod: ARVO TARMULA

VASIKAHOLM RAND PÄIKE MERI SUVI01 VASIKAHOLM RAND PÄIKE MERI SUVI02 VASIKAHOLM RAND PÄIKE MERI SUVI03 VASIKAHOLM RAND PÄIKE MERI SUVI04 VASIKAHOLM RAND PÄIKE MERI SUVI05 VASIKAHOLM RAND PÄIKE MERI SUVI06 VASIKAHOLM RAND PÄIKE MERI SUVI07 VASIKAHOLM RAND PÄIKE MERI SUVI08 VASIKAHOLM RAND PÄIKE MERI SUVI09 VASIKAHOLM RAND PÄIKE MERI SUVI10 VASIKAHOLM RAND PÄIKE MERI SUVI11

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
arvan sama
8 aastat tagasi

Et Tarmula ei pea kedagi just nii lähedalt pildistama ja alati peaks küsima, keda pildistab,et kas tohib seda pilti lehte panna. Tarmula käib plikasid piilumas. ..see naljaga mõeldes, võiks ka vees pildistada, meri annab ilusaid toone. …

...
8 aastat tagasi

sõltub inimesest 🙁

eelmisele
8 aastat tagasi

kas sa tõesti arvad,et inimestel pole muud teha,kui su keha vaadata ?

to prügikoll
8 aastat tagasi

ei lasta ju vaikselt oma elu elada. käisin rannas, nautisin ilusat ilma ja nüüd on LE mu keha ja poja tilli rahvale maha müünud. ja ma peaksin vait olema?

prügikoll
8 aastat tagasi

virisete liiga palju. olge vait ja elage oma elu

herr+Ligi
8 aastat tagasi

rohkem pildistage ilusaid piigasid 🙂

jasiis
8 aastat tagasi

täiesti haige, inimesed ei saa rahulikult rannas ka olla, keegi kogu aeg käib ja klõpsib mingeid pilte…milleks? äkki mõni ei taha kuskil krdi lehes mingis napis riides olla…pole mõtet ajada jama, et avalik koht ja võib…mingi austus teiste inimeste privaatsuse vastu võiks ju olla…a no sai jälle ju mingi artikli…nüüd minge veel rimi peldikusse ja pildistage kõiki sisenejaid ja väljujaid, tehke statistikat, kas ikka siseneja ja väljuja isikud ühtisid 😀 siis ajaviiteks võib ka salaja poti taha ronida ja sealt inimesi pildistada 😀 siis võib veel kohvikutes einetavatele inimestele kaamera kurku lüüa ja vaadata, millises seisukorras on inimeste söögitorud 😀… Loe rohkem »

xp
8 aastat tagasi
Reply to  jasiis

Mida virinat!? Kui meie suvi lubab kord aastas randa minna, siis väärib see igal juhul pildistamist.

prügikoll
8 aastat tagasi

mis sul viga on ?

vigane pealkiri
8 aastat tagasi

Ei toonud kuum ilm kedagi mere äärde.
Selge, et inimesed ise tulid.
Kedagi ei toodud.