Täna tantsib Haapsalus 1500 mudilast

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tantsupidu (Merilin Kaustel-Lehemets) (60)

1500 mudilast üle Eesti ootavad Haapsalu väikeseid ja suuri pidu vaatama. 
Foto: Merilin Kaustel-Lehemets

 

Täna kell 15 algab Haapsalu staadionilt Eesti eelkooliealiste laste tantsupeo rongkäik, mis liigub mööda Posti ja Karja tänavat piiskopilinnusesse. Umbes kell 16 alustatakse tantse. Pidu kestab poolteist kuni kaks tundi.

Kolmandat korda peetavale, kuid esimest korda Haapsalus olevale tantsupeole on oodatud kuni 1500 tantsuhuvilist koos saatjatega. Laste tantsupeo idee autori ja ühe korraldaja Kristi Sinimetsa sõnul on tantsupidu kogunud kõvasti populaarsust. „Esimesel laste tantsupeol osales 300 last, sel aastal on Haapsalus kohal umbes 1500,” ütles Sinimets. 

Haapsalust läheb mudilaste tantsupeole umbes 70 last. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
endine vang
8 aastat tagasi

Lapsi tuleb juba võimalikult varakult süsteemiga harjutada muidu on oht et nad ei pea sellest lugu. Siis kuid nad süsteemile juba kindlamalt alluvad saab süsteemi nimetada kultuuriks ja esitada järgmise küsimuse- kas te ei tahaks olla kultuurne inimene. Kes ei tahaks olla kultuurne inimene – KÕIK TAHAVAD. Nii on saanud alguse vanglaplaneedi kultuur.