Okase kevadhooaeg on olnud edukas

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Orienteerumisklubi Okas esindajad on kevadhooajal edukalt võistelnud väljaspool Läänemaad.

Ülle Raudsepp võitis N55 klassis Harjumaa avatud tavaraja meistrivõistlused, valikorienteerumises oli ta neljas. Lasnamäel peetud Knock-out sprindi Ülle Raudsepp (N50) võitis. Balti meistrivõistlustel Lätis oli ta (W55) lühi- ja tavarajal 12.

Eesti meistrivõistlustel lühirajal oli M35 klassis Aivar Leht 12., Rein Hanstein (M65) 11. ja Elina-Emiilie Leht (N20) 6.

Tallinna lühiraja meistrivõistlustel oli Aivar Leht (M40) 8., Mati Kallemets (M60) 4. Ülle Raudsepp (N50) oli nii lühi- kui ka tavarajal 6.

Läänemaal lõppes Okase klubi korraldatud päevakute kevadhooaeg 27. mail Haapsalu vanalinnas. Kokku oli aprillist maini seitse orienteerumispäevakut, nende seas 15. aprillil peetud öine avavõistus Kulistel. Järgmine orienteerumisvõistlus Läänemaal on 18. juulil Perakülas.

Orienteerumispäevakute sügishooaeg algab 2. septembril Palivere lähedal Kaasikul. Kokku on neli päevakut, viimane on 23. septembril.

Erika Raudsepp

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments