Haapsalu linnavalitsus ootab ettepanekuid tublide inimeste ja tegude tunnustamiseks

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Haapsalu linnavalitsus ootab ettepanekuid, et tunnustada parimaid sotsiaal,- haridus,- kultuuri,- noorsootöö- ja sporditegijaid.

Eesmärk on esile tõsta 2014. aastal oma valdkonda edendanud inimesi ja organisatsioone, silmapaistvamaid algatusi ja sportlikke saavutusi, millel on mõju kohalikul, maakondlikul, üleriigilisel või rahvusvahelisel tasandil.

Esimest korda saab teha ettepanekuid aasta sotsiaaltöötaja ja sotsiaalvaldkonna edendaja tunnustamiseks.

Linnavalitsus ootab 15. jaanuarini Haapsalu aasta õpetaja, hariduselu edendaja, kultuurielu edendaja, kultuuritegija ja säravaima kultuurisündmuse kandidaate; aasta noorsootöö tegija, aasta noore, noortesõbralik teo ja silmapaistvate sportlike tulemuste kandidaate; aasta sotsiaaltöötaja ja sotsiaalvaldkonna edendaja kandidaate.

Tunnustuse pälvinud inimesed ja organisatsioonid kuulutab Haapsalu linnavalitsus välja 13. veebruaril pidulikul kontserdil Haapsalu kultuurikeskuses.

Tõnu Parbus

Linnavalitsuse pressiesindaja

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kohaliku linna Elanik.
9 aastat tagasi

Võtame Linnavalitsuse ameti kohatäitjad ja on kanditaate isegi veel üle. Peaks ka “Tublide inimeste abiinimene” nominendid valima, saakski terve Linnaviletsuse ära primeerida.

valija
9 aastat tagasi

Sukles just esitas Karilaiu, homme tulevad Saarevälid, Lunevid ja Moorid kätt tõstma.

?
9 aastat tagasi

Haapsalu hariduselu edendaja tiitlile on meil kohe mitu inimest pakkuda.Üks “edukas” haridusreform ju alles selja taga.

!
9 aastat tagasi
Reply to  ?

Nõus!