Lõuna-Läänemaa jalgpallinoored said kutse Eesti noortekoondise laagrisse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

2015. aasta esimene Eesti noortekoondise kogunemine tehakse U15 koondist silmas pidades. Tallinnas Eesti Jalgpalli Liidu sisehallis 10.jaanuaril kogunevale tütarlaste U15 esimesele kogunemisele on koondise treenerid kutsunud 70 tütarlast 17-st Eesti erinevast jalgpalliklubist.

Rõõm on, et ka meie maakonna Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubist on koondiselaagri kutse saanud neli noort jalgpallitüdrukut.

Lõuna-Läänemaa JK noormängijad Marjana Kuldsaar, Gertu Küttmann, Siret Põldäär, Karita Üksvärav on need kellele see on sellisel tasemel esimeseks kogemuseks. Kõik tüdrukud mängisid möödunud hooajal ka Lõuna-Läänemaa JK C-klassi naiskonnas ja tulid Eesti noorte meistrivõistlustel 5.kohale, ning võitsid Eesti Koolispordi Liidu meistritiitli Lihula Gümnaasiumi esindades.

Et aga koondise järgmisele, juba põhikoosseisu treeninglaagrisse pääseda tuleb esimesel treeningkogunemisel ennast väga heast küljest näidata.

Üldse on läbi aegade Eesti noorte neidudekoondiste laagrites käinud 11 Lõuna-Läänemaa tütarlast, neist kaks on mänginud ka noortekoondistes.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments