Haapsalu naiskond võitis Eesti laskmise meistrivõistlustel hõbemedali

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haapsalu naiskond: (vasakult) Kaidi Saarna, Kaisa Kuusik ja Triin Kuusik. Foto: Mati Seppi.

Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel õhkrelvadest laskmises tuli Haapsalu püstoli naiskond hõbemedalile.

Eelmisel aastal saavutas naiskond samas koosseisus teise koha. Salamisi sai sihitud kuldmedalit naiste õhupüstoli arvestuses. Paraku on võistkondllikul laskmisel otsustav ühtlane esinemine. Kui kellelgi laskmine ebaõnnestub on teistel raske kaotatud tagasi teha.

Kindlalt lasid võistkonna eest Kaidi Saarna (371 silma) ja Triin Kuusik (361 silma). Ebaõnnestus laskmine aga võistkonna noorimal liikmel Kaisa Kuusikul (340 silma). Kokku tuli 1072 silma, mis andsid hõbemedali. Võitnud võistkonnale kaotati 12 silmaga.

Naiste püstoli võistkonnad olid esiviisikus võrdsed ja mahtusid 20 silma sisse. Hea, et niimoodi läks, sest oleksime võinud jääda hoopis medalita.

Meeste arvestuses jäime seekord medalita. Õhupüssis oli meie võistkonnal kaitsta eelmise aasta võidetud kolmas koht. Kindlalt lasi oma tulemuse välja Marek Tamm, kes sai kokku 570 silma.

Ligemale 15 silma alla oma tavapärast tulemust lasid Kristjan Kruusing (554 silma) ja Kristjan Tiitsma (549silma). Kokkuvõttes andsid 1673 silma 4.koha. Kaotus tuli pronksmedali võitnud Männiku esindusele 3 silmaga.

Tublilt võistles meeste püstolis meie kolmik: Arles Taal (551 silma), Kaur Kuurberg (548 silma) ja Jaago Kajalainen (545 silma), kes tulid võistkondlikult 4.kohale. Harjutuses, kus me medalit ei oodanudki, edestasid meid Narva, Põlva ja Männiku Laskurklubi.

Üllatuslik oli ühe eeldatava favoriidi Kaitsejõudude spordiklubi viiendaks jäämine.

Parimad naiskonnad õhupüstoli arvestuses:

1. Männiku Laskurklubi 1084 silma
2. Haapsalu 1072 silma
3. Põlva  1069 silma
4. Viljandi 1066 silma
5. Narva 1064 silma

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments