Haapsalu turg jääb linna majandada

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

IMG_8983

Haapsalu turg. Foto: Arvo Tarmula.

1. septembrist hakkab turgu majandama Linnamajanduse AS, mis kuulub 100% linnale.

„Haapsalu linn on seisukohal, et turgu peaks majandama linn ise,” ütles Haapsalu linna avalike suhete spetsialist Tõnu Parbus.

Praegu on turu rentnik Vätse OÜ, mis kuulub Heiki Noodale. Rendileping Vätse OÜga lõpeb 31. augustil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Piltnik
9 aastat tagasi

Kujukas pilt LE fotograafilt, turg uputab vihmade aegu. Kujukas näide vastutavatest linnajuhtidest. Linn lasi ehitada vihmavete äravoolu süsteemi, aga nii palju mõistust ei olnud, et ehitaks selliselt, et too ka toimima hakkaks – sadevee kaevud paigaldati kõige kõrgemale kohale!!!!!!!!!

see traal
9 aastat tagasi

korjas sealt turult niisama raha, see on rohkem täika kui turg

see traalile
9 aastat tagasi
Reply to  see traal

Sul on ikka väga kehvad teadmised ja arusaamad ärist. Ka mõistetega on sinusugusel ilmselt raskusi. Tulin just turult ja ei näinud ma seal ühtegi vanakraamiga kauplejat. Mis aga puutub turu temaatikasse, siis ei ole sellel tähtsust, kes seda haldab, linnavalitsus või Juku-Manni, eelkõige peab haldajal olema raha, et turust teha turg väljanägemisest. Turu haldaja ei hakka kasvatama juurikaid, ei hakka kala püüdma või kasvatama sigu-lambaid. Nii kaua kui Läänemaal ei ole võimekaid põllumajandustalusid, kes oleksid huvitatud oma toodangu realiseerimisest turul, ei hakka ka Haapsalu turg toimima. Esiteks Haapsalu turule ei ole pakkujaid ja teiseks ei ole siin ka piisavalt ostjaid,… Loe rohkem »

Kilu+Soomest
9 aastat tagasi

Noot võiks tööle minna.

Kunagi
9 aastat tagasi

……lubas keegi Heiki turu korrasamisse investeerida….

Küsimus
9 aastat tagasi
Reply to  Kunagi

Vaat nii see linnaviletsus ettevõtlust linnas välja suretabki. Heiki Noot pühkigu suu puhtaks, koondagu oma turul töötav tööjõud ja varsti näeme turuleti taga Linnamajanduse AS nõukogu esimees hr Karilaid.