Juhtkiri: Valimisreeglid

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

LE 25Lääne Elu toimetus kutsub kõiki europarlamendi valimistel osalevaid erakondi ja üksikkandidaate tutvustama meie lehes ja veebis oma vaateid, seisukohti ja lubadusi. Püüame anda kõikidele, nii suurtele parlamendierakondadele kui ka väikestele protestiparteidele ja üksikkandidaatidele võimaluse oma vaadete tutvustamiseks.

Euroopa Parlamendil tuleb seista terve maailmajao huvide eest. See pole lihtne ülesanne. Europarlamendi valimised on ka läänlastele otsene võimalus kaasa rääkida „suure ja kauge Brüsseli” asjaajamises. Kui hetkeks järele mõelda, polegi Belgia pealinn nii kaugel, ammugi ei ole ta kaugel sisulises plaanis. Juba 10 aastat on Euroopa Liit Eesti siseasi.

Ühtlasi tuletab Lääne Elu meelde, et enne valimisi suhtume kriitilisemalt kui tavaliselt arvamuslugudesse või muudesse materjalidesse, mille peamine mõte on kirjutaja isiku või erakonna reklaam. Lääne Elu soovib hoida tasakaalu maailmavaadete ja erakondade seisukohtade kajastamisel. Joonlauaga me mõõtma ei hakka, küll aga soovime suhtuda kõigisse võrdselt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pink
10 aastat tagasi

Thinnikg like that shows an expert at work

eedu
10 aastat tagasi

Kui operaatorile aus arvamus ei meeldi siis pole mõtet ka artiklit kirjutada.