Päästjad eemaldasid Läänemaa teedelt puid neljas paigas

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eile õhtust kuni täna hommikuni oli Lääne päästekeskuse piirkonnas kõige vähem tormiga seotud väljakutseid Läänemaal ja Pärnumaal, mõlemas käidi puid eemaldamas neljast kohast.

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Evelin Trink ütles, et eelmise, 28.–29. oktoobri tormiga võrreldes oli olukord kõigis kuues maakonnas palju parem. “Masinad olid töös, kuid ootejärjekordi ei olnud,” ütles Trink.

Viimane väljakutse oli Lääne maakonnas täna hommikul kell 6.48, kui päästjad eemaldasid Risti vallas Jaakna külas teele langenud puu. Öö oli Läänemaa päästjaile rahulik. Õhtul kella 20 ja 21 ajal käidi eemaldamas teele langenud puid Taeblas ja Kiltsis ning Vormsis Förby külas.

Oktoobritormi ajal kutsuti päästjad Läänemaal puid eemaldama 7 paika, samal ööl oli nt Pärnu maakonnas 98 väljakutset.

Praegu on olukord rahulik kõigis Lääne päästekeskuse kuues maakonnas. “Viimane väljakutse oli kella 8 ajal Hiiumaal,” ütles Trink.

Järvamaal said päästjad öösel 9 liiklust takistavate puudega seotud väljakutset, Hiiumaal 7, Raplamaal 5. Saaremaal oli viis puudega seotud väljakutset ja kaks viltu vajunud elektripostiga seotud väljakutset.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments