Silma õpikoda lõpetas Saunjas tegevuse

15 aastat Saunjas loodusharidust andnud Marko Valkeri sõnul oli Silma õpikoja Nõvale kolimine talle raske otsus. Foto Malle-Liisa Raigla

Silma õpikoda lõpetas lühikese etteteatamisajaga Saunjas tegevuse, pakkis viimased asjad kokku, andis võtmed omanikule tagasi ja jätkab tegevust Nõval looduskooli nime all.

Tänavu kevadel laienes 15 aastat Saunjas tegutsenud õpikoda Nõvale, kus vanas koolihoones saadi kasutusse üks klass. Veebruaris ütles õpikoja juht Marko Valker, et nõudlus loodushariduse järele on suur ning uus õppekoht võimaldab senisest enam kooligruppe vastu võtta. „Algselt planeerisime seda lisakohana,” ütles Valker nüüdki.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Linnuke !
1 tund tagasi

Tundub, et seal asutuses on viimastel aastatel midagi toimunud personaali juhtimisstruktuuris ja stiilis valesti, et Saunja maja omanikuga suusad risti läksid . Kahju muidugi 🙁