Juhtkiri: vali tõde

Lääne Elu

info@le.ee

Täna on ülemaailmne uudistepäev, mida tähistavad koos enam kui 80 riigi kolleegidega ka Eesti meediaväljaanded kampaaniaga „Vali tõde!”. Kampaania pealkiri pole laest võetud, vaid väljendab muret valeinfo üha laieneva leviku pärast. Praegusel infokülluse ajastul tuleb uudiseid uksest ja aknast, on sadu sotsiaalmeediagruppe, kus kõikvõimalikku infot jagatakse, rääkimata kõikvõimalikest muudest kanalitest. Kogu selles info virvarris on sageli keeruline vahet teha, mis sellest infost on tõde ja mis vale.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu.
5 tundi tagasi

Vali tõde aga kust seda valida ? Meie meedia kajastab tõena ukraina suunalt tulnud väljamõeldisi,tegelikkus salatakse maha jne.Kas saab uskuda kutselisi poliitpropagandiste nagu Taro,Stoicescu.Kross jne. ja meie kõrgeid sõjaväelasi kes juba aasta tagasi väitsid et venemaal on praktiliselt kõik relvad otsas !
Miks peaks meedia hiidlase moodi asju ilustama,et mitte öelda laus
valetama ?

AVS
3 tundi tagasi
Reply to  uskmatu.

Jajah, sa unustasid veel lisada, et sa oled rahu poolt.