Galerii: vabariigi valitsus otsustas Põgaril kaitsekulutuste üle

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Foto: Urmas Lauri

Neljapäeval pidas vabariigi valitsus oma väljasõiduistungi Põgaril Mäevalla palvemajas.

Valitsus peab oma väljasõiduistungi Põgari-Sassil tavapäraselt iga viie aasta tagant. Ja iga kord räägitakse siis ka oma riigi lugu ja riikluse järjepidevuse lugu. Täna rääkis Eesti Mälu Instituudi juhatuse esimees, ajaloolane Meelis Maripuu ministritele Otto Tiefi valitsusest.

“Nädal aega tegutsenud Otto Tiefi valitsus oli ametis kõige traagilisemal ajal Eesti ajaloos,” nentis peaminister Kristen Michal. “Seetõttu Tief ja tema valitsus on Eesti vabadusvõitluse, vastupanuvõitluse sümboliks.” Ning selle tõttu otsustaski valitsus määrata pühapäeva, 22. septembri, ühekordseks lipupäevaks, mil tähistatakse vastupanuvõitluse päeva.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Hea meelega
6 päeva tagasi

otsustaks valitsuskulutuste üle, aga kes meie käest küsib.

Perearst
6 päeva tagasi

Joogid autosse

vangi tuleks panna need tüübid
6 päeva tagasi

enda moon anti ära ukraina sõtta võõrast sõda pidama, nüüd peab enda rahva paljaks varastame et seda moona uuesti laod täis osta

Jenkem
6 päeva tagasi

Nii on, sõja varjus petetakse oma rahvalt raha välja väidetega nagu seda oleks jubedalt vaja suure venemaa tõrjumiseks, tegelikult ei tõrjuta midagi, oma kukrud täidetakse kenasti ära ja kui siin jamaks läheb tõmbavad need kõige suuremeelsemad vabadusvõitlejad ja nö patrioodid siit minema. Tuletage meelde kuidas rahvale häma aeti kui nö ülemaailmne epideemia oli.. sama seis on praegu,

kribu
7 päeva tagasi

Eesti eelarvest läheb kaitsekulutusteks 2% ja mida neil tainapeadel veel arutada on? Kaks eite said juba Ukraina “abistamisega” rikkaks kas nüüd tahab kolmas itske ka oma osa saada?