Lääne Elu paberleht teisipäeval, 17. septembril

Lääne Elu

info@le.ee

Läänemaa omavalitsused hakkavad maamaksumäära tõstma

Kõik kolm Läänemaa omavalitsust ja ka Lääneranna vald kehtestavad oma septembriistungil tulevaks aastaks uued maamaksumäärad. Juulis välja kuulutatud seadusemuudatuse järgi võib kohalik omavalitsus järgmise aasta maamaksumäärad kehtestada senise 1. juuli asemel 1. oktoobriks. Seejuures on järgmisest aastast lubatud maksumäärad senisest poole kõrgemad.

Lihula ajalookonverentsi keskmes on inimesed

Lihula mõisas 28. septembril toimuv ajalookonverents käsitleb Lõuna-Läänemaalt pärit tuntud isikute elukäiku. Konverentsi mõte sai alguse teabest, et just 28. septembril 160 aastat tagasi sündis Mõisakülas Kuke kõrtsis mees, kelle pikk elu oli suures osas pühendatud meresõidule. See mees oli Aleksander Vahter.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
1 päev tagasi

Meie ühistu tellis ka selle pakendi veo.
Aga probleem on tühjendusega. Nimelt need vedajad ei oska Eesti keelt ja võtavad esimese ettejuhtuva konteineri ning valavad masinasse. Nii on juba 2 korda meil tehtud.Püüad selgitada löövad käega.Klienditeenindus küsis kas konteineril on peal ikka aadress. On peal. Mis sellest kasu on kui nemad ei mõista meie riigi keelt.Ja siis ütles see proua telefonis, et mis tähtsust sellel on nagunii läheb prügi ühtekohta.Pole ju mingit kohustuslikku prügi sorteerimise nõuet olemas.

imelik
1 päev tagasi

eestis valitseb jälle mõisamentaliteet, matsirahvas peab teenima mõisnikke ja neid ülal pidama, ilmselt lähiajal tuleb ka teoorjus selle toetamiseks