Anvar Samost: ootused Kristen Michali valitsusele on kõrgel

Anvar Samost. Foto: erakogu

Anvar Samost. Foto: erakogu

Seda, milliseks peaminister Kristen Michali valitsuse aeg kujuneb, ei tea keegi. Isegi Michal ise mitte, kuid ootused on kõrgel.

Seda kinnitab kõige enam tõsiasi, et hoolikalt valitud esimeste sõnumite seas esitas Michal korduvalt avalikkusele üleskutse hoida ootused madalal. Paraku pole sellel soovil lootust täituda. Ootused on kõrgel nii heas kui ka halvas mõttes.

Heas mõttes on ootused kõrgel tulenevalt eelnenud Kaja Kallase valitsuse madalast toetusest, kehvast mainest ja pikalt kestnud otsustusvõimetusest. Ka halvas mõttes on ootused kõrgel tulenevalt Kaja Kallase valitsuse tegemata jäetud otsustest.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
see
12 tundi tagasi

kõrgelt kukkumine saab valus olema

meie
1 päev tagasi

riigi eelarve on pees, ütles aivar ja nii on, ei aita siin enam ükski mihail ega tolik

Vahi aga
2 päeva tagasi

Millised ootused? Eesti ajakirjandus koos artikli autoriga on ikka täiesti ullikesed. Mitte midagi ei muutu, sest reformi poolt juhitud valitsus koos sotside ja E200 on saamatud ja ebapädevad, võta üks minister ja viska teist. Samuti ei ole ette näha muutusi poliitikates, sest reaalsuses jätkatakse samamoodi, maksutõusud ja raha põletamine avalikus sektoris. Lootus on lollide lohutus ehk tuleb ikka oodata valimisteni, kuigi valija haugimälu sellele kaasa ei aita.