Maitsete Promenaad tähistab juubelit

Seni Karja tänaval toimunud Haapsalu Maitsete Promenaad kolibki sel aastal promenaadile. Foto: Andra Kirna

Seni Karja tänaval toimunud Haapsalu Maitsete Promenaad kolibki sel aastal promenaadile. Foto: Andra Kirna

Laupäeval peetakse Haapsalu promenaadil toidufestivali Maitsete Promenaad. „Kümnenda sünnipäeva puhul jõudsime koju,” ütles festivali korraldaja Tiina Kõresoo. „On ju festival nime saanud Haapsalu promenaadi järgi.”

Toitlustajaid on festivalil kokku ligi 60. Kõresoo sõnul on umbes kolmandik neist sellised, kes on korraldajatega igal festivalil kaasas käinud, kuid on ka uusi. Eestis tegutsevate toitlustajate kõrval on Haapsalus toidupakkujaid Venezuelast, Kuubalt, Gruusiast, Türgist, Lätist ja Soomest.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Aadu ise on siin
1 päev tagasi

Laupäeval õnneks on äikesetorm..igalpool hoiatused ka üleval
Pekimaod nüüd nälgivad

Oraa Kel
1 päev tagasi

Vahelduseks väga tore üritus ja ilmad ka ilusad ! Aga ex irisejaid leidub kahjuks ikka….

imelik
1 päev tagasi

mingitest piruka müüjatest tehakse ajakirjanduslik sündmus, keegi pakkus kusagil nostalgia pirukaid 1.50 euro, meenutan, et sellel nn. nostalgia ajal maksis erineva sisuga pirukas enamasti kõikjal5 kopikat ja oli kättesaadav igale lapsele

astuks edasi ehk
1 päev tagasi
Reply to  imelik

Jah, aga nüüd pole ka kopikaid enam.

En.
1 päev tagasi
Reply to  imelik

Jah, Imelik! Mäletan kah veidrat aega, mil vaese tudengi jaoks polnud luksus vaid kohustus osta Tallinna bussijaama/Tartu mnt. tänavanurgalt rasvast tilkuvaid kuumi lihapirukaid. Lihatäidis oli küll hall ja natuke nätske aga ei piiksunud hamba all, maitstes reeglina normaalselt (ehkki kodus küpsetatud lihapirukad olid tegelikult õigemad). Ka kondiitrisaiakesi osteti muiste niipalju nagu vaja, mitte niipalju kui 3-4€ eest jätkub (või tahab keegi väita, et tänane euro on nõrgema ostujõuga kui 1970-te lõpu rubla?). Kahju, et muud väärtused peale söögi-joogi, valju muusika ja õõva rahvast naljalt kokku ei meelita. Lastekasvatamise festival? Harmoonilise elukeskkonna ja iseseisvalt hakkamasaamise õpitoad? Tervisliku eluviisi paraad? Tarkuse ja… Loe rohkem »

parem
2 päeva tagasi

kui noarootsi, seal on kindlasti maitsed paremad ja võimalused suuremad

summer
1 päev tagasi
Reply to  parem

Aroomiteraapia a-la Open Surströmming! Head proovile vastupidamist!

kõigile
2 päeva tagasi

Palju sobivam koht.