Virtsu muuseum sai põranda soojaks

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Virtsu muuseumi juht Jüri Mõniste. Foto: Urmas Lauri

Virtsu mõisatallis asuv muuseum läheb muuseumiööle vastu uue põrandaga, mis kütab maja esimest korda soojaks.

„Esmaspäeval pandi paika ja õhtul pandi tööle. Täna on juba tunda,” ütles Virtsu arenguseltsi juht Jüri Mõniste Lääne Elule teisipäeval. Põrandat kütab õhk-vesisoojuspump. Põrandakütte jaoks sai arenguselts 5000 eurot PRIA toetust. „Paigaldaja Kodukliima tegi meile kingituse ja tegi töö ära tasuta,” ütles Mõniste. Et suurde hoonesse soe sisse saada, läheb mitu päeva, aga Mõniste sõnul peaks laupäeva õhtuks muuseumiööks majas päris mõnus olema ja külastajad võivad tulla.

Virtsu mõisatall kuulub arenguseltsile, kes peab seal muuseumit ja teeb hoonet tasapisi korda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
MGa
8 päeva tagasi

Nii tore 👏🏻