Otškalenko vabadusse pääsemine selgub kuu lõpuks

Vassili Otškalenko soovib pärast 31 vanglas veedetud aastat taas vabadusse pääseda. Foto: Malle-Liisa Raigla

Vassili Otškalenko soovib pärast 31 vanglas veedetud aastat taas vabadusse pääseda. Foto: Malle-Liisa Raigla

Esmaspäeval arutas Harju maakohus eluaegset vanglakaristust kandva Vassili Otškalenko ennetähtaegset vabastamist, kohus teeb otsuse tuleva nädala kolmapäeval.

„Täiel määral annan aru oma kuriteo raskusest,” ütles Otškalenko esmaspäeval videosilla vahendusel kohtunikule. „Ma saan aru, et sellest kellelgi kergem ei hakka, aga väga kahetsen seda, mis ma sooritasin. Lihtsalt palun anda võimalus ja ma ise usun, et suudan elada nii, et kellelegi probleeme ei valmista.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
23 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Napak
1 kuu tagasi

Kui siin nüüd tõmmata paraleel, siis kahte väikese tüdrukuna tapetud inimest enam tagasi tuua pole võimalik ja miks peaks nende mõrvar ühiskonda tagasi pääsema?

Kui mälu ei peta,
1 kuu tagasi

ütles Al Capone: “Mina ei andesta. Jumal andestab. Minu asi on teid kokku viia”.

Päästame ikkagi Eesti
1 kuu tagasi

Kes teda kinni jätab!
tal ju omasuguste oravate toetus!
neil omakorda putka toetus 🙁

Tänapäeva kinnimaja
1 kuu tagasi

on pehmo. Varemalt lastepilastajad üle kuu aja üle ei elanud. Teisalt olen kindel (ma vähemalt väga loodan), et kui ta peakski välja saama, siis teda siin oodatakse ja politsei asja lahendamisele oma ressursse raiskama ei hakka. Inimõiguse kehtivad inimestele, mitte sellistele.

Punapea pikk
1 kuu tagasi

Justkui oleks jube hästi kursis vangimaja olukorra ja seadustega. Kuidas sa seda perverdistaatuse elu siseasju nii hästi tead-oled seal olnud mõne asja eest või kuulsid suu lahti kuidas naabri Jura õuepeal teistele rääkis ja nüüd tuututad lihtsalt edasi?

niiausad
1 kuu tagasi

silmad

eestlane
1 kuu tagasi

Kaja hävituspataljon vajab iga häält tulevastel valimistel.

IRW
1 kuu tagasi

Mina toetan vabastamist
Andkem talle võimalus

Jenkem
1 kuu tagasi
Reply to  IRW

Sinu kindla käpa alla siis. Anna nendele tapetud hingedele ja uus võimalus lohh

Jenkem
1 kuu tagasi

Irw, tundub et sul eluga kõik järjepeal ilusti , tubli, aga paraku siin standartses ja pealt näha hea olu riigis pole kõik nii lilleline nagu mõnele siin paistab

Ma arvan,
1 kuu tagasi

et tal on tervislikum sinna jääda, kus ta on.

Jenkem
1 kuu tagasi

Ei mingit vabadust, mis pehmoriik meil siin on, poest toiduvaras, kellel peres võib olla nälgivad lapsed, pannakse selle teo eest kinni ja sildistatakse nii mis jube… Aga inimene kes oma kätega on pannud seisma elamata elu antakse nüüd armu???? Mis õigusriik see on, kindlasti vahetab veel nime ka… See on on kõnts kes väärib magama panekut. Jaa, le kustuga nüüd ruttu kommentaar, sest nagu näha kaitstakse ainult roimareid

IRW
1 kuu tagasi
Reply to  Jenkem

Nälgivad lapsed … mingu tööle, siis pole tal nälgivaid lapsi. Pealegi on nälgivad lapsed ammu ajalugu, kuna saab kõiki ümberringi väljaspool riiki alati rahadega tpetada.

kuidas
1 kuu tagasi
Reply to  Jenkem

ta eestisse sai , on ta mongoli barbarite või vene okupantide järeltulija, milleks teda ülal pidada pansionadis nagu mingit rantjeed. eluaegne sunnitöö on tema puhul normaalne karistus, igasugune amnestia tuleb ära unustada

Reaalsus
1 kuu tagasi
Reply to  kuidas

Surmanuhtlus on tema puhul normaalne karistus, nagu algselt ka oli. ”Liberaalne” võim kaitseb kurjategijaid.

Rococo
1 kuu tagasi
Reply to  kuidas

Kuule, “vene rabarber”, Otškalenko on Ukraina perekonnanimi