Raivo Tafenau tähistab juubelit kontserdiga Haapsalus

Raivo Tafenau. Vendo Jugapuu

Laupäeval tähistab jazzmuusik Raivo Tafenau Haapsalus oma 60. sünnipäeva suure juubelikontserdiga.

Tafenau ütles, et tegelikult pole tal adekvaatset põhjust, miks juubelikontserdi just Haapsalus korraldab. „Suguvõsa siit pärit ei ole, aga olen viimased kümme aastat Haapsalus end hoituna tundnud,” ütles ta. „Kui hing ütleb, et Haapsalus, siis see on õige.”

Viimastel aastatel on Tafenau Haapsalus korraldanud palju kontserte, esinemisest Hendrik Sal-Salleri ja kadunud Riho Sibulaga kuni neli aastat toimunud festivalini TAFF:fest välja.

Enese Haapsalus hästi tundmise taga on Tafenau sõnul paljuski just kultuurikeskuse direktor Gülnar Murumägi. „Fantastiline inimene, kes on märkamatult loonud mu ümber õnnetunde furoori,” ütles Tafenau.

Kaheosaline kontsert

Laupäevaõhtune kontsert Haapsalu kultuurikeskuses kannab nime „Saksofoniga kulgeja” ja toimub kahes osas: akadeemiline pool on teatrisaalis ja seejärel kuuleb tantsumuusikat rõdusaalis.

Seesugust kaheosalist ja kahes saalis toimuvat kontserti Murumäe sõnul kultuurikeskuses väga sageli ette ei tule. „Külalised peavad arvestama pika õhtuga,” ütles Murumägi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
5 kuud tagasi

Vähe puudus, et Kammiste oleks kogu toreda ürituse kihva keeranud. Politseil tasuks järgmine kord läbi astuda ja testimisvahendid kaasa võtta.

Väga
5 kuud tagasi

meeldiv lugemine. Tore ettevötmine ja armsad ning söbralikud inimesed.