SA Läänemaa ootab aasta isa kandidaate

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

SA Läänemaa. Foto: Arvo Tarmula
SA Läänemaa. Foto: Arvo Tarmula

SA Läänemaa ootab taas aasta isa kandidaate. „Otsime tubli ja töökat isa, kes oleks eeskujuks oma lastele ja lapselastele,” ütles SA Läänemaa vabaühenduste konsultant Maarja Läänesaar. Ta lisas, et kuna aasta isa puhul on tegemist ühiskondliku tunnustusega, võiks selle tiitli saada inimene, kes on ka ühiskonnale, kogukonnale või oma külale midagi andnud.

Läänesaare sõnul pole Läänemaa aasta isa statuudis ette kirjutatud, kui vana peab kandidaat olema või mitu last tal peab olema. „Laps või lapsed peavad ta muidugi olema,” ütles Läänesaar. Ta lisas, et seni on Läänemaa aasta isa tiitli saanud peamiselt isad, kellel on nii lapsed kui ka lapselapsed.

Läänemaa aasta isa kandidaate saab esitada 20. oktoobrini meiliaadressile info@laanemaa.ee või paberkandjal aadressile SA Läänemaa, Karja 27, 90502, Haapsalu linn, Läänemaa.

Läänemaa aasta isa kuulutatakse välja isadepäeval.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nii on,
8 kuud tagasi

et see tobe valimine tuleks juba lõpetada!

Eduard Tamsalu
8 kuud tagasi

Liisa Pakostat tsiteerides..
Ema on isa ja isa on samal ajal ka ema

mida
8 kuud tagasi

siin otsida, ta on meil alati olemas, meie isa, kes sa oled taevas, pühitsetud olgu sinu nimi