Kauni kodu tiitlit püüab kolm koduaeda

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Möödunud aastal kauni kodu tiitliga pärjatud Merike Plaasi aed. Foto: Urmas Lauri

Läänemaa kauni kodu konkursile esitati kolm koduaeda.

„Oli küll kaunist, mida märgata. Kolm väga tugevat kandidaati,“ ütles SA Läänemaa vabaühenduste konsultant Maarja Läänesaar. „Oleme väga ootusärevad.“

Kuu aja jooksul vaatab komisjon kodud üle, juulis-augustis, kui aiad on kõige kaunimad, tehakse neist fotod. Parima või parimad esitab SA Läänemaa üle-eestilisele konkursile, mille patroon on Eesti president. „Eks paistab, kas saadame ühe või saadame kõik,“ ütles Läänesaar.

Konkursile sai esitada aia, kortermaja või mis iganes hoone, mis seda väärib, kasvõi oma kodu. „Seda on ette tulnud,“ ütles Läänesaar. Tavalisem on siiski, et naabrid annavad märku, et aed või majaümbrus vääriks kauni kodu tiitlit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments