Kalev Stoicescu: ei osanud oodata, et nii hästi läheb

Kalev Stoicescu. Foto: Malle-Liisa Raigla

Eesti 200 ridades riigikokku pürginud Kalev Stoicescu ütles, et nii suurt valijate numbrit ei osanud ta oodata ja on tulemustega väga rahul. „Olen loomult optimistlik inimene, aga et nii hästi erakonnal ja endal läheb, ei osanud oodata,” ütles Stoicescu. Ta sai valimistel 3663 häält.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Noh
1 aasta tagasi

Mis siin arvata on,kui aasta otsa iga päev pildis-telekas olla,siis nägu ja ka hääl tuttavad.ERR reklaamis tasuta terve aasta.Tuttavaid nägusid valitakse ju.Ole palju pildis ja saadgi valituks.

Vaatleja
1 aasta tagasi

Mind hämmastab valijate otsus valimistel,mitte kedagi ei huvita majandus ja inimeste toimetulek.Kas sõda Ukrainas on nii ära hirmutanud ,et vaid reffe valides oled kindlastes kätes? Aga mida sa seal kindlates kätes sööd ja jood? Või hommikul pole enam töökohta ,kas siis kindlad käed toetavad?Euroopa suurim majanduslangus aga kedagi ei huvita,suhkur on tõusnud 106 % ainuüksi.Ääremaastumise vastu pole keegi pakkunud ühtegi lahendust,samuti puuetega laste heaoluks,vaadake nende toetusi! Seega on nüüd vähemalt 4 aastat ülemvõimu ja peenhäälestust.Olen päris masendunud sellisest valimistulemusest ,kus puudub tasakaal ja kui armas riik liigub diktatuuri poole. Ei ole ekre pooldaja.

vaatleja
1 aasta tagasi

See on kõigile üllatus, isegi oravatele endile, et e-hääletus/süsteem nii võimekas on ja nende kandidaatidele ootamatult tuhandeid hääli rohkem annab… ka Reformi abirattaks loodud E200-le jätkus sealt küllaga….aga mitte teistele.

Mati Põdra
1 aasta tagasi
Reply to  vaatleja

Ootamatult? Vaadates seda Eesti Kõige Räuskavamat Erakonda oli selline valimistulemus rohkem kui oodatud.

Vabadus võitleja
1 aasta tagasi

No kui üldse siin veel mõned mingi kohtusüsteem on, lähevad e-hääled ülevaatamisele. Ei anna ju keegi paetile 8000 häält!

Statistik
1 aasta tagasi

Arvutis oli näha jah, neljanda öösel kell 3 käisid 8000 surnud inimest korraga hääletamas 😂

Võitleja
1 aasta tagasi

Õpi esmalt õigesti kirjutama, kui tahad eestlane olla.

Ehh teid
1 aasta tagasi
Reply to  Võitleja

Tähenärijal pole muust kinni hakata :)))))

enamikule
1 aasta tagasi

e- hääle masinast lisahääli saanutele tuli seekordne lisa üllatusena

Kohtunik
1 aasta tagasi
Reply to  enamikule

Samas on ka karma, mis petturid kõrgelt valusalt alla tõmbab!
Surm kommunistidele!