Juhtkiri: üks ei tea, mis teine teeb

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalus on tekkinud olukord, kus kinnistuomaniku vastuseisu tõttu peavad kolm Posti tänaval asuvat kinnistut kaugküttega liitumist kolm aastat kauem ootama, sest kolm aastat ei lubata sel suvel valminud Posti tänavat üles kaevata. Esmapilgul võiks ju arvata, et Posti 11 kinnistuomanik ajab kiusu, kui ei luba kaugküttetrassi läbi oma hoovi vedada, kuid kui vaadata asja lähemalt, saab selgeks, et see pole kius, vaid mure oma kinnistu pärast.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jah
1 aasta tagasi

oleks tänava soojatrass planeeritud jalgrattatee alla, oleks see aastaringselt lumest vaba ja ümberringi lokkaks rohelus.

Imeline Eesti
1 aasta tagasi

Juba mõte, et soojatrass soovitakse ehitada eraomanduses kinnistu peale avaliku tee asemel, on eos ja pikemas perspektiivis rumal (eks see 3 aastat on jälle Haapsalu omalooming). Eks neid Utilitase trasse läheb Haapsalus juba teistegi eraomanike kinnistutest läbi, ei ole kuulnud, et selle eest taluvustalu makstakse, samas teenib ettevõtte raha antud võimalusi kasutades, kusjuures paljudel juhtudel ei ole isegi olemasolev olukorda õiguslikult fikseeritud. Selle asemel, et aidata oma elanikke, tekitab linnaviletsus probleeme oma saamatuses juurde. Utilitase üleolevast käitumisest rääkimata, äkki lahendaks enne juba olemasolevad tasuta teiste kinnistute kasutamise probleemi. Ja sedagi, et ebapädevaid linnaametnikke ei peaks tööl hoidma, õigem oleks nendest… Loe rohkem »

inimene
1 aasta tagasi

Ei ole olemas inimest, kellele meeldiks, et tema väikesest õuest viiakse läbi suur soojustrass.

oleksin
1 aasta tagasi
Reply to  inimene

küll väga rõõmus, ehitaks trassipeale kasvuhoone, aastaringne võimalus viinamarju ja arbuuse kasvatada

Abcmas
1 aasta tagasi

See Utilitas ka paras ülbik. Sada põhjust ära ütelda soovijale,kes elab ka Posti tänaval ja soovib kaugküttega ühineda.

Päkapikk
1 aasta tagasi

See tüli oleks võinud olemata jääda, kui linnavalitsus korraldaks linnas toimuvaid teetöid seadusandja poolt kehtestatud elementaarse korra kohaselt.

Noor
1 aasta tagasi

Kes see hull traktorist oli,kes täna hommikul Posti tn jalgratta kinnitused Pariisi Vee poe juures pikali lükkas???

pole
1 aasta tagasi

vaja muretseda, see teeb enneaegselt vanaks, aga appi tulevad valimised, sealt hakkab alles taevamannat pudenema

Valija
1 aasta tagasi

Eks linnavalitsus on Haapsalu rahva nägu