Katarine Rosalie: epistel Universumi sõdalastest ja patuste karistamisest

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu
Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Võitlus hea ja kurja vahel on käimas kibedasti, mu armas rahvas, nagu võib nüüd juba näha meie riigikogu saaliski. Meie mehed ei anna järele, ei taandu niisama ja vaguralt, ei jäta õigust lapsepilastajatele ja pepupiltnikele! Juba on nad sundinud Marko tagasi astuma ühelt kõrgelt ametikohalt, küll varsti kihutavad nad ta jalahoopidega alla tervelt Toompealt! Või kui ta jonnakalt ja kuritegelikult on otsustanud kõik hoobid välja kannatada ning oma pahedele ja nende külvamisele truuks jääda, siis jätkavad meie mehed tema karistamist, kuni ta lõpuks annab alla ja alistub Valguse jõule.

Viimati häbistas meie Martin teda nõndaviisi terve riigikogu ees, kui luges puldist Marko tehtud rüvedate lapsefotode kirjeldusi otse mikrofoni ja valjuhääldisse. Laste nimed, mis pildid, mis poosides, mis kohad paljad, mis ja kuidas. Kõik luges ära! Kahju ainult, et lapsi endid kohale ei toodud seda kõike oma sõnadega üle kinnitama. Oleks pidanud! Siis oleks süüdlase häbi ehk suurem olnud! Aga praegu ei olnud vist üldse häbi. Sest iga inimolend, kelle rinnus tuksleb Valgus, oleks selle ettelugemise peale end tundnud ära selles patus, oleks kibedasti nutma puhkenud ja oma toolilt põlvili põrmu langenud ja palunud andestust Universumilt ning kõigilt selle headuse jõududelt. Ning oleks siis aladuses ja häbis igaveseks Toompealt minema roomanud.

Aga kas Marko üldse midagi sellist tundis? Vaevalt. Nagu kogu see ülejäänud reformide kamp, see pimedusega löödud kurjategijate ja soroslaste, häbitute liberastide vandeselts, ei tundnud arvatavasti vähimatki kahetsust ega süüd, vaid ainult viha enese läbikukkumise ja paljastamise pärast. Ning ainus, mis nad kõige selle peale ütlesid, oli Kaja protesteerimine, et riigikogu esimees Jüri Martinil mikrofoni poole jutu pealt välja ei lülitanud! No tule taevas appi!

Minu lootused aga on nüüd Varro ja Markuse peal, kes sellel nädalal teatasid, et kandideerivad koos EKREga valimistel riigikogusse, et võidelda koos nendega Valguse võidu ja konservatiivsete väärtuse püsimajäämise eest. Ja tuvi Maaru tuli kohe seepeale teatega: Universum on meile Sündmuste Pöörajad ja alatutele vitsa saatnud! Panin seepeale kohe kaarte ning julgen eesseisva kohta öelda nüüd järgmist.

Pane tähele, mu armas rahvas, selle asjaga pole sugugi veel lõpetatud. Kaks korda veel hüütakse Marko patte riigikogu kantslis maha otsekui kirikus, aga kui tema sellest ei õpi ja ise vabatahtlikult Toompealt pattu kahetsedes ei lahku, siis kolmandal korral karistus enam sellega ei piirdu. Kolmandal korral tehakse Varro ja Markuse targal juhatusel riigikogu saali üles suur tuli ja aetakse kuumaks katlatäis poslamaslat, ning siis selles õlis keedetakse aeglaselt Marko patune liha, et sellest karistusest saaksid hoiatust teised liberastid, kel räpased ja ropud teod meeles mõlguvad.

Seejuures kaugeltki mitte ei lülitata välja saali mikrofoni, sest kellegi suud ei pea sulgema, kui ta karistust kannab. Pealegi on meil sõnavabadus, mille Kaja muidugi ära unustas, kui Jürile etteheiteid tegi, aga meie juba ei unusta!

Mõtlen sellele ja mu süda tunneb juba ette magusat õnne. Lõpuks ometi on Püha Perekond saanud endale toeks ja abiks kaks vankumatut ususõdalast, Varro ja Markuse! Aimasingi, et see kord juhtub, sest sellest sosistas mulle allikas, sellest sahises Palivere künnapuugi, Ning nüüd lõpuks on sündmused alanud ja jõud liikvele läinud.

Lappasin täna hommikul raamatukogu lugemissaalis läbi kõik ajalehed, mis seal käepärast olid, ja lõikasin salaja küünekääridega igalt poolt välja Markuse ja Varro fotod, et mehi nende piltide kaudu ka enda poolt jõustada. Kleepisin need oma kodu pühasse nurka meega maha ja puistasin peale leivapuru ning lõikasin sinna ka veidike oma ihukarvu, sest ihukarvadesse talletub inimese vägi. Nii saan ma veidikene enda väest neilegi üle kanda ja kosutada neid leiva ja meega. Olgu neil palju jõudu eesseisvas heitluses, sest kerge ei saa see olema mitte! Kuid kui Universum ise nad saatis, küllap nad juba teavad isegi, millega silmitsi peavad seisma. Nende kätes on meie võit

Saada sinagi neile mõttes armastust ja jõudu, mu kallis rahvas, ja ära karda midagi. Ükskord me võidame niikuinii.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
En.
1 aasta tagasi

Ma ei lugenud Valliku artiklit aga tean, et ühele seltskonnale käib Mihkelsoni tegude avalikustamine tugevasti närvidele. Nende loogika on: TEE (peksa jalaga maaslamavat rasedat naist, perverteeri lapsi, määra end ise auesimeheks, osta ‘sidrunite’ või ämmakilekotirahaga ärieelist ja valimisedu) AGA ÄRA JÄÄ VAHELE! Või kui jääd, kummarda 3x aupaklikult Brüsseli poole ja saad andeks. Sest oled ‘oma’. Kui Mihkelsoni moodi käituks paari aasta vältel suvaline Kapakohila ekrelane, tõuseks meediakisa taevani ja EKRE juhtkonda (v. ministreid) tümitataks-demoniseeritaks nädalaid, ehkki nad kurjategija kohe erakonnast välja viskaks (pretsedendid olemas). Laste kaitsmisest. On mõeldamatu, et ekrelase analoogse juhtumi puhul poleks alustatud koheselt krimiuurimist, mis päädinuks… Loe rohkem »

Ehee
1 aasta tagasi
Reply to  En.

Mart, sina vä?

kodanik
1 aasta tagasi

Artikli moraal: Iga vähegi mõistusega inimene saab aru, et pedofiilia on õnnistus Eesti rahvale! – nagu ka Euroopa kõrgeimad elektrihinnad ja suurim inflatsioon, vali Reformierakonda, halleluuja!

IRWER
1 aasta tagasi
Reply to  kodanik

Ja valime kaabud või – see on nagu püksi pissimine – algul hea soe , hiljem hullem kui enne

IRW
1 aasta tagasi
Reply to  kodanik

Huvitavalt suur võim oravatel – el hind kõrge kogu eu s ja inf kõrge ka teistes balti riikides . Aga eks käkre kummardajad kuulavadki vaid kantslist antud teavet , oma peaga mõtlemine on neil keelatud

Lastekaitse
1 aasta tagasi

Oh imet, lausa tasuta artikkel… pedofiilide ringkaitse ulatub ka LE-sse…

kuna
1 aasta tagasi

artikkel pole tasuline, ei tasu seda uskuda, uskuma peab seda , mida raha eest pakutakse

IRWER
1 aasta tagasi

Kas LE st on saanud Uhuu Uudiste haruleht ?

IRW
1 aasta tagasi

Kutsuge arstid selle soperdise kirjutajale

Tige kala
1 aasta tagasi

No sellist haiget hülgemöla annab ikka kokku treida

Endel, 85
1 aasta tagasi

Kõik oravad toompealt alla!
Te olete ühed sulid ja liiderdajad, inimesi te ei esinda!

Irw
1 aasta tagasi
Reply to  Endel, 85

No zimarjevid ka nüüd rahvast ei esinda

IRW
1 aasta tagasi
Reply to  Endel, 85

Ah et valime punaliputajad asemele või ? Tänan – EI