Läänemaa JK teenis FC Tallinna vastu mõru viigi

Pildil läänlaste kapten Martin Salf ja punase kaardi teeninud FC Tallinna mängija Tihhon Šišov. Foto Oliver Tsupsman

Pühapäeval Haapsalu linnastaadionil peetud esiliiga B 27.vooru mäng Läänemaa jalgpalliklubi ja tugeva FC Tallinna vahel pakkus mõlemale mängus osalenud meeskonnale korraliku üllatuse.

Juba kuuendal mänguminutil eksis karistusalas külaliste mängija, mille tulemusel määrati penalt. See õnnestus Läänemaa jalgpalliklubi esindusmeeskonna kaptenil Martin Salfil edukalt realiseerida ja selle läbi oma võistkond juhtima viia.

Juba kolm minutit hiljem oli Salf taas resultatiivne ja tablool 2-0 kodumeeskonna kasuks.

36. minutil teenis FC Tallinna mängija Tihhon Šišov punase kaardi, mis tähendas, et edasi tuleb külalistel vähemuses mängida. 39. minutil jõudsid tallinlased oma esimese väravani. Poolajale mindi seisul 2-1.

Läänemaa JK esindusvõistkonna peatreener Theimo Tülp ütles vahetult peale mängu, et võistkond oli valmis tugevaks mänguks, kuid ilmselt mitte kergeks alguseks. „Kuidas mängida ülekaalus ja eduseisus vajab veel õppimist”, lisas ta.

Teisel poolajal tekkis võimalusi mõlemal meeskonnal. 89. minutil viigistas FC Tallinn Maksim Kalimullini väravast.

Kui igal teisel ajahetkel oleks meeskond ja fännid sellise vastasega mängust saadud punkti üle vägagi rõõmsad, mõjus eilse mängu viigipunkt pigem mõrudana.

Mäng kujunes äärmiselt kaartiderohkeks. Mängu vilistanud Timo Sujev näitas üheksa korda kollast ja kaks korda punast kaarti.

Pühapäevased vastased kohtuvad sel hooajal veel kahel korral.

Läänemaa JK järgmine mäng on 10. septembril Tartus, kus võõrustajaks Tartu JK Welco.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments