Mattiase neljas jalgpallipäev lõi rekordi

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 12

Fotod: Anett Kumm

Pühapäeval kogunes Lihulasse, Alaküla tee 5 juurde ehitatud Mattias Arenale üle saja inimese. Juba neljandat suve toimus tillukestele jalgpallisõpradele mõeldud Mattiase jalgpallipäev. Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi noor jalgpallur Mattias Idvani kutsub augustikuu viimasel nädalavahetusel kõik oma sõbrad üle Lääneranna valla külla.

Maha peeti turniirid, kus ühes mängisid kuni kuueaastased lapsed ja teises astusid platsile 7–8aastased väikesed pallivõlurid. 

Kui pool turniiri oli möödas, tulid aga põõsaste tagant nähtavale laste üllatuskülalised – Pärnu JK Vapruse mängijad, Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubis jalgalliteed alustanud Reno Mark ja Reilo Mark, nendega oli kaasas ka Ronaldo Tiismaa.

Lapsed lõid patsi, lausa kallistasid oma suuri eeskujusid. Sest just nemad, lisaks veel Rocco Mõtt, Robin Mõtt ja Virgo Vallik on meie laste kõige suuremad eeskujud sealt klubist. Meie väikesed poisid pakkusid ka enda poolt päris jalgpalluritele suure üllatuse. Nad esitasid JK Vapruse hümni „Minu südames sa elad…”.

Pärast turniiri lõppu kutsusid lapsed ka oma vanemad platsile. Tillukeste vastu mängisid emad, vanemate laste vastu isad. Palju oli platsil isasid, kes omal ajal samuti meie klubis jalgpalli mänginud ja erinevatel turniiridel ja Eesti noorte meistrivõistlustel klubi esindanud.

Mattiase jalgpallipäev on suur pereturniir, kus üks perekond koos teiste lastevanematega on tulnud klubile appi. Neljas turniir oli rekordiline igas mõttes. Lapsi oli kokku 33 ja neile elas väljaku kõrval kaasa ligemale 100 sõpra.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments