Kaduma jäänud kalamees leiti elusa ja tervena

Kaire Reiljan

kaire@le.ee


Teisipäeva õhtupoolikul Vormsi lähedale kalale läinud ja kaduma jäänud mees leiti kolmapäeva hommikul elusa ja tervena.

Taamal paistev politseilaev Valve märkas kolmapäeva hommikul Heltermaa ja Rohuküla vahel kadunud kalameest. Foto Urmas Lauri

Teisipäeva õhtupoolikul Vormsi lähedale kalale läinud ja kaduma jäänud mees leiti kolmapäeva hommikul elusa ja tervena.

Teisipäeva õhtul käis Vormsi ja Pasilaiu ümbruses otsing. Hommikul kell 8 kummipaadiga Rohukülast sinna kanti kalale läinud mees oli kl 16 paiku helistanud naabrimehele, kellega ta koos kalal on käinud, ja öelnud, et mootor suri välja ning ta vajab abi. Seejärel kõne katkes ja ühendust mehega enam ei saadud. „Me ei saanud aru, mis mootorist jutt oli, kas auto omast või millest,” ütles kalamehe lähedane Ketlin Balabukha. Tema sõnul hakkas naabrimees autoga Rohuküla poole sõitma ja leidis, et auto koos järelkäruga seisab Rohuküla sadamas. „Siis ta järeldas, et see oli paadimootor, mis välja suri,” ütles Balabukha.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
En.
1 aasta tagasi

Nii et kalastaja hulpis terve pimeda öö kummipaadis Rohuküla ja Heltermaa vahel? Õnneks polnud ilm tuuline aga päris huvitav oleks kuulata mehe muljeid. Kas ta tukkuda ka julges? Miks moblakõne katkes? Aku oli tühi? Polnud taskulampigi, millega signaliseerida? Tundub, et pääses üle noatera.

Huvitav
1 aasta tagasi

Kas kala ka sai? Sellest ei kirjutatud midagi

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi

Ikka saab ju! Loe rohkem kirjatsurade üllitisi ja sa ei üllatu enam!

oskus
1 aasta tagasi

Teisalt jällegi mõni aabitsalugeja on kah toppama jäänud samale tasemele.

Krt
1 aasta tagasi

Lahenda edasi