Mariliis Olenko: kes tuleb appi kohalikule omavalitsusele?

Lääne Elu

info@le.ee

Mariliis Olenko. Foto erakogu

Mariliis Olenko. Foto erakogu

Kohe-kohe on algamas uus õppeaasta nii lasteaedades kui ka koolides. Aktiivselt on käimas eelregistreerimine huviringidesse ja -tundidesse ning sporditreeningutele. On august ja kõik toimuks nagu sisseharjunud rutiini järgi, kuid ometi on olukord väga palju muutunud.

Muutunud seetõttu, et Eesti on energiajulgeoleku kriisis. Kriisis, mis avaldab mõju ka omavalitsustele, sest lasteasutustes algav ja sporditreeningutega lõppev töö ei vaja ainult väärtuslikku ja hindamatut inimressurssi, vaid nõuab ka elektrienergiat. Viimast on vaja, et ruumid oleksid valged ja köetud, et vesi oleks soe ja töötaksid tänapäevased ventilatsiooniseadmed.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
postimees kirjutab
1 aasta tagasi

karilaid on sõimusõnad enda jüngrile suhu pannud ja enda asemel rindele saatnud

uskmatu Toomas
1 aasta tagasi

Meie inimeste sh.laste aitamine iga perekonna isiklik asi sellega ei saa koormata omavalitsusi ega riiki – sest riigi asi on aidata teisi riike,abistada teisi rahvaid “vabadusvõitluses” ja üldse seista euroopalike väärtuste eest !

röövorav
1 aasta tagasi

Kuna Eesti riik ei tule, siis vb Venemaa või Ameerika….. aga on ka võimalus Reformierakonnale kindlustada kõik KOV hääled ning pole enam muresid!

Ccp
1 aasta tagasi

Ekre hahaa, lubage naerda!

Kak
1 aasta tagasi
Reply to  Ccp

Jaaaa, eile võtsime tõrvikute saatel viina suure isa ja poja terviseks!

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi
Reply to  Kak

Aga pühavaimu unustasite!

2. kodanik
1 aasta tagasi

Valitsus, kuhu kuulusid Keskerakond, EKRE ja Isamaa oli üks omavalitsussõbralikum valitsus. Laiali ajas selle Keskerakond ja naiivsed küsimused on pehmelt öeldes naljakad. Vähemalt keserakondlase suust….

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi
Reply to  2. kodanik

Lugege Ivan Krõlovi valme!