Läänemaa kaotas Eesti maavõistlustel Viljandimaale

Läänemaa JK Haapsalu pallurid. Foto: erakogu

Läänemaa JK Haapsalu pallurid. Foto: erakogu

Juulikuu viimasel laupäeval, 30. juulil, sõitis Läänemaa koondvõistkond Eesti maavõistluste raames Viljandi linnastaadionile, et sealse ligi poolesajase publiku ees Viljandimaaga mängida. Kohtumine lõppes võõrustajate 1:0 võiduga.

Turniiri süsteem näeb ette, et 15 maakonna ja pealinn Tallinna esindused kohtuvad omavahel kahel korral. Mäng Viljandimaaga oli Läänemaa jaoks võistluste üheksas voor.

Kohtumist võõrustava Viljandimaa ridadesse kuulus mitmeid suure kogemustepagasiga mängumehi, kelle arvel üle saja Premium liiga kohtumise. Läänemaa koosseisu moodustas mõne üksiku erandiga kolmandas liigas võistleva Läänemaa JK Haapsalu pallurid.

Kohtumise ainuke värav sündis 84. minutil, kui täpne oli Viljandi JK Tuleviku tegevjuht Rain Tölpus.
Eesti maavõistluseid korraldab Eesti jalgpalli liit alates 2012. aastast.

Viljandimaad esindasid Daniel George Bereton, Martin Taska, Ivar Sova, Eric Levit, Karl Kask, Cevin Suurhallik, Günther Laanisto, Karl Siimson, Jarmo Randmäe, Jan-Lukas Mätlik, Janek Meet, Ruben Paabel, Karl Sebastian Puustusmaa, Oscar Joost, Ardo Tulp, Kristofer Sild, Aron Mattias Mirka, Eldar Ispert, Rasmus Luhakooder ja Rain Tölpus.

Läänemaad esindasid Kristopher Aljaste, Günther Koppel, Tarvo Manni, Hendrik Karnau, Risto Trik, Aimar Miilberg, Keidt Siimon, Kaarel Koel, Oliver Metsar-Villakov, Alo Gill, Markus Metsalu, Raiko Tähhe ja Kristo Linder.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments