Posti tänava asfaltteed parandatakse tänavakividega

Posti tänava parandamine. Foto: Malle-Liisa Raigla

Teisipäeval kaabli paranduse tõttu lahti kaevatud Posti tänaval parandatakse asfalti tänavakividega.

Posti tänavale kaevati Koidula ristmikust üle tee, Posti 14 ette augu, sest  elektrikaabel oli katki läinud. Lahti tuli kaevata nii lillepeenra ja kergtee vahel olevate täringukivide alune kui ka osa asfaldi all olevast kergteest.

„Seda ikka juhtub vajumiste ja niiskusega,” ütlesid töömehed teisipäeval.

Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu kirjutas sotsiaalmeedias, et elektrikaablite panemine ei olnud Posti tänava hanke osa. „Oli nende initsiatiivil tehtud töö. Linn loomulikult võimaldas seda, et saaks kõigile Posti tänava elanikele parem. Aga tööde kvaliteedi eest vastutab siiski Imatra,” kirjutas Mäesalu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi

see on nüüd küll preemia vääriline.

....
1 aasta tagasi

Miks?

nimi
1 aasta tagasi

See on meistriklasss!!

uskmatu Toomas
1 aasta tagasi

Elu on lill,kui saab kogu aeg viriseda !

Nojah, aga...
1 aasta tagasi
Reply to  uskmatu Toomas

Te vist ei saa aru üldse või?

Naer herneks
1 aasta tagasi
Reply to  uskmatu Toomas

Ära siis virise. Kivid tänava aukudel on huumor sellegipoolest

jalutaja
1 aasta tagasi

Tõesti täielik soperdis. On ikka ajud. Selline kirju tänav. Järgmisse auku pange silikaattellis. Vaheldusrikas, siis ei hakka igav.

Karup
1 aasta tagasi

Mõistlik. Korralikult laotud paistab pildilt.

Ivan Orav
1 aasta tagasi
Reply to  Karup

Väga ilus juuu
😍

Karup
1 aasta tagasi
Reply to  Ivan Orav

Vahepeal hakkab runduma, kas miskid idioodid siin elavad. Alles avatud peatänav, selle asfaltteeosa lapitakse kividega???!!!!. Kas tõepooleat ei leidu üks ruutmeeter asfalti terve vabariigi peale? Usun, kui ilusasti küsida, siis saab selle isegi tasuta kätte. Siiski loodan, et see jääb ajutiseks lahenduseks ja tamme tänava remondi asfaltimees tuleb teeb selle väikse asja pooliku eest ära.

K.s
1 aasta tagasi
Reply to  Karup

Mitte ei ela idioodid, vaid valitseb…

Karup
1 aasta tagasi
Reply to  K.s

Ok, minu viga 😆

Rahvas
1 aasta tagasi
Reply to  Karup

Haapsalus võiks ühe suure BituumenFesti korraldada, mille käigus kõik vee-, muda-, pinnase- jms kerg- ning raskeliikluspinnad tumekatte alla saaks. Liiga heledaks läheb muidu tunneli lõpus, võiks tumedam olla.
Aga vastuseks seda, et Tamme tänava asfaltimees on ilmselt poolel teel juba. Pange poolik valmis, aga kontrollige, et Raudtee tänava mees enne Tamme tänava meest kohale ei jõua.

Karup
1 aasta tagasi
Reply to  Rahvas

Ei viitsinud telfus niipalju toksida, aga raudtee tänava oma võib ka selle ära teha loomulikult, peaasi, et tehtud on. Muidu on küll ju ikka väga naljakas jutumärkides. Et nagu mis toimub, kuid loomulikult pole linnakeses veel kõik tulukesed kustunud. Paanika aga on kiire levima.

arvaja
1 aasta tagasi
Reply to  Karup

Kindlasti leidub ,lähimad kohad Tallinn ja Pärnu