Haapsalu tivolis oli põleng

Elen Freivald

elen@le.ee

Tivoli tuuri korraldaja Lauri Viikna(pildil) sõnul on kõige ekstreemsemaks atraktsiooniks nagu nimigi ütleb tagataustal nähtav Extreme.
Tivoli tuuri korraldaja Lauri Viikna. Arhiiv

Neljapäeva öösel vastu reedet süütasid noored Rannarootsi keskuse parkla tivolis desinfitseerimisvahendi ja pistsid peale seda plehku.

„Tuleb välja, et kõige kuritahtlikum koht ei ole mitte Kohtla-Järve, vaid hoopis Haapsalu,” ütles Tivoli tuuri korraldaja Lauri Viikna. Ta on õnnelik, et tivolis suuremat põlengut ei tekkinud. „Kuid ega poisikesed selle pärast karistamata ei jää. Politseid on teavitatud,” ütles Viikna. Tivoli töötajad olid terve öö valves juhuks, kui süütajad peaksid tagasi tulema.

Reedel käis tivolis politsei, kes fikseeris olukorra ja küsitles ka tivoli töötajat. „Suurt kahju ei ole. Desovahendit oli plekkidena asfaldile lastud ja siis põlema pandud,” ütles Haapsalu politseijaoskonna vanemkorrakaitseametnik Rene Pajula. Tema sõnul alustas politsei menetlust avaliku korra rikkumise kohta ja uurijad vaatavad üle Rannarootsi keskuse kaamerate salvestused.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lihtsalt arvan,
1 aasta tagasi

et uus Midsomeri varsti, kui politsei midagi karmimalt ette ei võta!

Para Grahv
1 aasta tagasi

Kahjuks on Haapsalus nii,et politsei püüab kinni ja kohus laseb vabaks. Siinsed karistused on naeruväärsed ja kedagi ei kasvata..

Agu
1 aasta tagasi

Miski noorsoo politseinik oli ju ka vahepeal isegi lehes pildi peal. Sellest pole vist mingit tolku või on temagi siit minema koondatud?

Agu
1 aasta tagasi

Lugesid artiklit ka inimene või?

Ohtlik kaadervärk
1 aasta tagasi
Reply to  Agu

Jah lugesin, sellepärast kirjutasingi. Aga kas sina minu osutatud artiklit ka lugesid, kus kahtlustati samuti sama firma puhul tahtlikku tulekahju põhjustamist?

Politoloog
1 aasta tagasi

noor-reformlased põhitööd tegemas 🙂
Lõhume ja rikume normaalsete inimeste tehtud tööd 🙁

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi
Reply to  Politoloog

Noo, see ikka rohkem konservatiivne lumpen!

Misasja
1 aasta tagasi

Ärge vaielge! Refi käekiri on tuntav. Siin pole midagi vastu ajada!

Agulielanik
1 aasta tagasi

See Haapsalu noorte venelaste salk möllab juba mitmeid kuid. Karjuvad, lõhuvad ja põletavad. Vahel mõni eestikeelne ka sabas sörkimas.