Premium Liiga klubi kuu parim mängija on Tuudi jalgpallur

Virgo Vallik koos esimese treeneri Jaanus Getreuga. Foto: Liisi Troska
Virgo Vallik koos esimese treeneri Jaanus Getreuga. Foto: Liisi Troska

Laupäeval toimus Pärnu rannastaadionil 2000 silmapaari ees järjekordne Premium Liiga jalgpallikohtumine, kui Pärnu JK Vaprus võõrustas Tartu JK Tammeka meeskonda. Tuline lahing lõppes 1:1 viigiga.

Enne kohtumist autasustas klubi kuu parimat jalgpallurit Virgo Vallikut. Klubi parim mängija selgub treenerite ja publiku koostöös. Treenerid valivad kolm parimat mängijat, kellele publik saab hääli anda. Mais oli kolme väljavalitu seas kaks Lõuna-Läänemaa jalgpallurit. Kirblast pärit Reno Mark ja Tuudilt pärit Virgo Vallik näitasid lehekuul suurepäraseid esitusi.

Kuu parimale mängijale, Virgo Vallikule andis auhinna üle tema esimene treener Jaanus Getreu.

Vallik tegi kuu jooksul neli täismängu, Teenides 360 minutit mänguaega. Lisaks kaunistas kuud ka värav võidumängus FC Kuressaare võrku.

Noor, 19-aastane ründaja on aga kogu hooaja jooksul teeninud kokku 14 täismängu Premium Liigas. Ka naiste eelmise kuu parim mängija tuli Lõuna-Läänemaalt. Selleks osutus Vatlast pärit Trinity Õismets.

JK Vaprus valib parima mängija iga kuu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Hea Okkupant
1 aasta tagasi

Nad proovivad asjata. eestlased on maadluses ja vehklemises tugevad ning jalgpalli mängivad inglased, itaallased ja brasiillased