Ilm läheb jahedaks ja vihmaseks

Lääne Elu

info@le.ee

Ilm on nädala lõpuni vihmane. Foto: Andra Kirna
Ilm on nädala lõpuni vihmane ja jahe. Foto: Andra Kirna

Teisipäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 18-24 kraadi, Ida-Eestis kuni 26 kraadi.

Läänemaal on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-9, puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 20-22 kraadi.

Kolmapäeval ja neljapäeval on nii öösel kui ka päeval oodata hoovihma. Öösel on sooja 12-17 kraadi, päeval 19-21 kraadi. Reedel ja laupäeval sajab Läänemaal vihma. Ööl vastu reedet või õhutemperatuur langeda 10 kraadini, päeval on sooja kuni 22 kraadi. Laupäeval langeb aga ka päeval õhusoe alla 20 kraadi ja oodata võib 16-18 kraadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kohalik
1 aasta tagasi

Kõik me teame, et viie kuu pärast on talve oodata…

Kirp Conrad
1 aasta tagasi

nii on
ükskord ikka sajab

Läänlane
1 aasta tagasi

Laupäeval lubati ka suuresti vihma, aga…

mulle sobib
1 aasta tagasi

Eks näeb. Norrakas küll nii ei luba. Törts kolmapäeval ja neljapäeval, edasi jälle kuiv. Väike vihm on kosutav ja vajalik, hullu pole üldse midagi ja ilm külmaks ka veel ei lähe.

see
1 aasta tagasi

tähendab lõppu odavale elektrile, pole tuult, pole päikest

Arvos
1 aasta tagasi

JEESSS! Lõpuks ometi.