Katarine Rosalie: epistel Helir-Valdori seestamisest ja tulnukate vandenõust

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Olen viimasel nädalal aina nutnud ja sind haletsenud, mu armas rahvas, sest toime on pandud järjekordne reetmine ja Eestimaa uue hooga tüüritud hukatuse suunas, aga sina ei saa sellest isegi aru! Sina, rumal, rõõmustad, et Helir-Valdor liitus vastu igasuguseid ootusi Reformi ja sotsidega nende ebaseaduslikus valitsuses! Sina arvad ja ei jäta ülbelt kommenteerimata, kuidas lõpuks ometi on Isamaale mõistus pähe tulnud, kuidas nad lõpuks siiski suutsid teha õige valiku! Aga!

Sa ei tea pooli asjugi. Sina ei mõista (veel!) oma pimeduses Helir-Valdori reetmise suurust ega tea, mis tegelikult oli tema poolte vahetamise taga. Aga mina näen enamat kui teised. Ma tajun rohkem, ma mõistan rohkem, sest mina olen kontaktis Kõiksusega, Universumiga ja valguse jõududega. Ning mulle on antud näha Isamaa meelemuutuse tagamaad. Usu mind, see ei ole ilus.

Kõige taga muidugi on Kaja, kõigi aegade väärituim peaminister üldse. Tema, kes ta on ennast pühitsenud saatanale ja vaenulike tulnukate organisatsioonile OTAN, teadis kahjuks väga hästi, mida ta tegi, kui tagasiastumise asemel tegi Isamaale ettepaneku endaga koalitsiooni minna ja Kesk kõrvale puksida.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Panen
2 aastat tagasi

plussi, viskab miinuse ka kohe automaatselt. Milles asi Lääne Elu?

Uskmatu-Toomas
2 aastat tagasi

Kole on mõelda,hinnad tõusevad,eriti energia hinnad,talv on tulekul aga oinakari Toompeal kakleb kaklemise pärast !
Kas tõesti täna peame lahendama need küsimused mida 30 aastat pole tehtud?
Peab mainima tänases olukorras peab ikka eriti vastustundetu valitsuse juht ja president olema,et tekitada valitsuskriis ?
Või on see tänase olukorra dramatiseerimine ainult pööblile puru silma ajamine ja kõrgem klass näeb midagi või tulemas kedagi kes päästab meid,tegelikult neid ?

Nimi (kohustuslik)
2 aastat tagasi
Reply to  Uskmatu-Toomas

Et siis peaminister ja president on ainsad tegijad, milleks ülejäänud seltskonda siis toita?

Jaan
2 aastat tagasi

Õise jutt.Jah etteruttavalt ütlen kohe olen kremlimeelne.Siis ei pea te miinustama.Säästan teid.