Mitu päeva puu otsas olnud kassi aitamiseks kutsusid päästjad Tallinnast redelauto

Lääne Elu

info@le.ee

9. juunil kell 11 teatati häirekeskusele noorest kassist, kes on Lääne maakonnas Lääne-Nigula vallas Oru külas juba mitu päeva puu otsas istunud. Kohale saabunud Haapsalu päästjad avastasid 20 m kõrgusel puu otsas istuva kassi, kelle alla saamiseks telliti Tallinnast redelauto. Kassiga tegeleb edasi Lilleküla päästekomando.

9. juunil kell 16.01 sai häirekeskus teate, et Lääne maakonnas Haapsalu linnas Jõõdre külas on  hädas kass, kes on puu otsas ja karjub ega tule alla. Kohale saabunud päästjad tõid looma 9 meetri kõrguselt alla ja andsid omanikule üle.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jaanus
1 aasta tagasi

Varsti hakatakse helikopteriga linde taevast maa peale tooma.

päästejuhid
1 aasta tagasi

lasti lahti, nüüd kassidel pidu

Mati
1 aasta tagasi

Meie kodus on aja jooksul mitmeid kasse olnud. Kass ronib ise puu otsa ja ronib sealt ka ise alla. Tõepoolest, kas Eesti riigis Päästeametil midagi muud teha pole kui raha tuulde loopida?

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi

Väga palju piiratud mõtlemisega inimestelt kommentaarid, ilmselt ka ekre valijad! martin presidendiks, kert kingo peaministriks.

Reformierakond hoolib
1 aasta tagasi

Refi valijal pole lastest ega peredest sooja ega külma, aga see-eest hoolivad nad väga kassidest….

Paljas porgand
1 aasta tagasi

Mis sa hillar siin mökitad , ah

Kummaline maailm
1 aasta tagasi

Kustutusvooliku juga oleks olnud odavam lahendus.

Paljas porgand
1 aasta tagasi

No lihtsam ikka Haeska sangaritest police täpsuskütid ikka ju .

Lonni
1 aasta tagasi

Küll see kass oleks ka ise puu otsast alla roninud,kui soolikad näljast selgroo külge oleks kinni jäänud!Olen ise kassiomanik ja tean väga hästi, kuidas kassid igas olukorras käituvad.Selle kassi omanikud võivad kindlad olla, et järgmisel korral nad oma kiisule puu otsa päästeametit appi ei kutsu! Raiskate ainult riigi raha,vaadake ise,kuidas kass puu otsast alla tuua! Soovin teile rohkem loovust selles tegevuses!

Radikas
1 aasta tagasi

Hea et oravat ei pidanud päästma puu otsast..
Tundub, et Päästeametis ka vaimuhaiged nüüd hoos. Masendawww

Orav puu otsas
1 aasta tagasi
Reply to  Radikas

Päästeamet supleb rahas, muidu kuuleb ainult oigamist, kui vaesed nad on!

idiootsus
1 aasta tagasi

kuubis

Rikas riik!
1 aasta tagasi

Töötajad vallandatakse kokkuhoiupoliitikat ajades, laste huvihariduse rahad võetakse ära jne selleks, et Tallinnast saaks redelautot Eesti eri nurkadesse kasse puu-otsast alla tooma saata! Reformierakond armastab loomi!