Läänemaa JK esindusmeeskond võitis 3:0 Legioni

Läänemaa JK. Foto: Kristo Linder
Läänemaa JK. Foto: Kristo Linder

Emadepäeval Uuemõisa kunstmuruväljakul tugeva tuulega peetud Esiliiga B 12. vooru kohtumises teenis Läänemaa jalgpalliklubi esindusmeeskond hooaja kolmanda võidu. Tallinna JK Legioni järelkasvuvõistkond alistati tulemusega 3:0.

Väravatega panustasid mängus sel hooajal Läänemaa ridadesse tulnud 19 korda Premium liigas platsil käinud Mario Stern ja hiidlane Kermo Platov. Väravavõimalusi oli kodumeeskonnal oluliselt rohkem, kuid realiseerimisest jäi vajaka.

Õnnestunud mäng oli võistkonnale mõneti märgilise tähtsusega, sest kolmes aprillis peetud mängus jäädi nulli peale ehk suudetud palli vastase võrku saada.

Loomulikult on amatöörmängijatega kõrgemas liigas kaasalöömine pidevalt korralik väljakutse, sest  samas liigas pallivad kõrgliiga klubide duublid saavad kasutada oluliselt kõrgema tasemega mängumehi.

Seda enam on põhjust noortele Läänemaa ja Hiiumaa mängijate üle uhkust tunda, sest treeningutel osalemiseks tuleb pendeldada Tallinna, kus paljud õpivad või töötavad, ja Haapsalu vahet.

84% Läänemaa esindusmeeskonna mängijatest on klubi enda kasvandikud.

Läänemaa JK esindusel on seni peetud kaheteistkümne vooru järel kolme võidu kõrval kolm viiki ja kuus kaotust. Tabelisse on saadud 12 punkti, mis annab hetkel kümne meeskonna seas kaheksanda positsiooni.

Võistkonna järgmine mäng peetakse laupäeval 14.mail samuti kodus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments