Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi naiskond jõudis rahvaliigas poolfinaali

Lõuna-Läänemaa JK naiskond peale võitu. Foto: Anna Luuk
Lõuna-Läänemaa JK naiskond peale võitu. Foto: Anna Luuk

Pikk saalijalgpalli rahvaliiga hooaeg on jõudnud otsustavate mängudeni. Naiste rahvaliigas on kätte jõudnud veerandfinaalide aeg.

Kahes alagrupis on mängud lõppenud ja otsustavad mängud peetud. Mõlemast alagrupist pääsesid poolfinaali alagruppide võitjad. Teise ja kolmanda koha naiskonnad pidasid aga risti veerandfinaalid.

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi naiskond, kes lõpetas oma alagrupis kõrgel teisel kohal, sai vastaseks Kadrina Kadrak Unitedi naiskonna.

Laupäeval Lihulas peetud kohtumine oli selle klubi naiskonna ajaloo üks pingelisemaid. Kodusaalis mänginud jalgpallurid tulid mängule üheksa jalgpalluriga, vastased olid Lihulasse sõitnud seitsme mängijaga.

Kogu kohtumine esimesest minutist alates oli väga pingeline. Kuigi paberi peal näitas statistika ülekaalu kodunaiskonnale, omasid häid võimalusi ka külaised.

Esimene poolaeg lõppes väravateta viigiga. Teisel poolajal tõusis mängutempo veelgi. Mängus oli ju ei rohkem ega vähem, kui rahvaliiga poolfinaali koht. Mõlemad naiskonnad soovisid mänguvõitu väga. Kohtumise 25. minutil läksid külalised kohtumist ilusa rünnaku järel juhtima.

Kuid võõrustajate mäng oli nii enesekindel, et ka nende värav oli kogu aeg õhus. Neli minutit hiljem seabki Karin Mänd karistuslöögist jalule viigi. Mängu viimased 11 minutit olid väga pingelised ja mõlemale naiskonnale see rohkem väravaid ei toonud.

Poolfinaali pääseja tuli selgitada penaltiseerias. Just siin panid kodunaiskonna mängijad mängule võiduka punkti.  Lõuna-Läänemaa JK naiskonna väravavaht Janet Kärp tõrjus kaks vastaste penaltit. Karin Mänd ja Elise Ojap suutsid aga oma löögid realiseerida.

See tähendas võitu. Esmakordselt naiste saalijalgpalli rahvaliigas osalev Lõuna-Läänemaa JK naiskond oli jõudnud nelja parima naiskonna hulka.

Veerandfinaalis esindasid klubi: Karin Mänd, Kristel Ojaste, Janet Kärp, Ann Meriste-White, Marjana Kuldsaar, Siret Põldäär, Regle Kurnim, Janne-Ly Siimon, Elise Ojap.

Kes tuleb naiskonna vastaseks poolfinaalis loositakse uuel nädalal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments