Viis Läänemaa jalgpallurit alustavad Premium Liiga hooaega

Virgo Vallik (7) ja Reno Mark (23) tähistamas klubi selle hooaja esimest väravat. Foto: erakogu
Virgo Vallik (7) ja Reno Mark (23) tähistamas klubi selle hooaja esimest väravat. Foto: erakogu

Teisipäeval, 1. märtsil algas 2022. aasta Premium Liiga jalgpallihooaeg.

Meeste kõrgeimas liigas astub võistlustulle ka Pärnu JK Vaprus, kus alustavad mängimist neli läänlast, täpsemalt Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi kasvandikud.

Eriline on sellel aastal veel see, et ka viies jalgpallur teeb Premium Liigas kaasa. Vapruse teine treener on sel aastal Reilo Mark. Mängijatest astuvad võistlustulle Reno Mark, Rocco Mõtt, Virgo Vallik. Uueks meheks meeskonnas on 17-aastane Robin Mõtt.

Vapruse esimeseks vastaseks teisipäeval Pärnu Rehepapi kunstmuru staadionil oli eelmise aasta pronksimeeskond Paide linnameeskond. Algkoosseisus astusid väljakule kaks lõunaläänlast. Virgo Vallik ja Reno Mark täitsid mõlemad selles kohtumises äärekaitsjate tähtsat rolli.

Kui Mark on selles positsioonis vägagi kogenud, siis ülikiire ründaja Valliku asetamine vasakkaitsesse oli natukene üllatav. Kuigi Vaprusel tuli koguni 461 pealtvaataja ees vastu võtta 1:3 kaotus, saab selle mängu siiski pigem positiivse poole peale kanda.

Vaprusel on selle aastal palju uusi täiendusi ja kokkumäng vajab suuresti lihvimist. Järgmises voorus kohtub Pärnu JK Vaprus eelmise aasta Eesti meistermeeskonna Tallinna FCI Levadiaga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments