Nõva osavallavanema kohusetäitja on Aivi Heinleht

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Aivi Heinleht. Foto: erakogu
Aivi Heinleht. Foto: erakogu

Nõva osavald sai teisipäeval endale ajutise osavallavanema. „Nõva sai enesele osavallavanema kohusetäitja, Aivi Heinlehe,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Aivar Riisalu.

„Kindlasti on see praegu lahendus ja arvan, et mitte kõige kehvem. Osavallavanemat on vaja, sest igapäevaelu peab edasi minema. Ja Aivi teab, mis osavallas pooleli on,” ütles osavallakogu esimees Aivar Oruste.

Lääne-Nigula vallas on kaheksa osavalda, kuid osavallavanemaid oli eelmisel neljapäeval volikogu poolt kinnitatud vallavalitsuses vaid seitse. Põhjus oli selles, et Nõva osavallakogu ei kiitnud Riisalu osavallavanemaks soovitatud Kaidi Silver-Schöbet heaks.

„Sellepärast seda nime siin ei ole, et kogukonnast ei ole mõistlik üle sõita,” nentis Riisalu. Nüüd lisandub vallavalitsusse ka kaheksas osavald, praegu küll osavallavanema kohusetäitjaga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tiit
2 aastat tagasi

Aivi võikski osavallavanemaks edasi jääda,
igatahes parem kui Riisalu pakutu.

eks ta ole
2 aastat tagasi
Reply to  Tiit

muidugi võiks 🙂 meil läheb kõik nii hästi, et vanad juhid sobivad ideaalselt. siin pole mingeid probleeme, on ju Nõva viie Eesti kõige kiiremini areneva piirkonna hulgas, toimub aktiivne kultuurielu, luuakse massiliselt töökohti ja hariduski annab silmad ette kõigile valla piirkondadele …

eks
2 aastat tagasi

Aivar juba teab, kes kõige paremini sobib

oeh
2 aastat tagasi
Reply to  eks

muidugi teab, kust ta teise nii usina käsutäitja leiab