Lauri Luik räägib Iloni Imedemaal oma lapsepõlvest

Lauri Luik. Foto: Arvo Tarmula
Lauri Luik. Foto: Arvo Tarmula

Pühapäeval, 21. novembril kell 12 on Iloni Imedemaal jututund Lauri Luigega.

Kohtumine on osa publikuprogrammist, mis on pühendatud Ilon Wiklandi näitusele „Lapsepõlvekodu Iloni piltidel”.

Iloni Imedemaa juhataja Maarja Kõutsi sõnul on oodata koduse ja õdusa õhkkonnaga mõnusat vestlust. „Esimene sarja kohtumine Antti Kammistega läks igati korda. Rahule jäid nii esineja kui publik. Seega ootame juba väga järgmist kokkusaamist. Seekord räägime Haapsalust pärit Lauri Luigega tema lapsepõlvest – päris esimesest mälestusest Haapsalus, kodust, sõpradest, mängupaikadest ja mängudest, koolist, argipäevast ja tähtpäevadest. Kohtumise teeb veelgi erilisemaks tõsiasi, et Lauri Luik oli lapsena tunnistajaks Ilon Wiklandi ja Astrid Lindgreni külaskäigule Haapsallu. Fotod tähelepanuväärsest kohtumisest on meie näituselgi üleval. Loodetavasti kuuleme muljeid ka sellest sündmusest,” selgitas Kõuts.

Vestlussarja eesmärk on pöörata tähelepanu lapsepõlvekodu teemale, mida käsitleb veel aasta lõpuni Iloni Imedemaa teisel korrusel avatud Ilon Wiklandi näitus. Erinevas eas haapsallased saavad meenutada oma lapsepõlveaega väikeses mereäärses linnas.

Pärast umbes tunniajast vestlust on osalejatel võimalik tutvuda näitusega lähemalt. Sissepääs muuseumipiletiga.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
unistus
8 kuud tagasi

rahapuust