Nõva koolijuhiks tahtjaid on kolm

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Nõva kool. Foto: Urmas Lauri

Nõva kooli direktori konkursile laekus kolm avaldust. Lääne-Nigula vallavanema Janno Randmaa sõnul on kõik kolm seotud haridusvaldkonnaga. Kaks kandidaati on Harjumaalt, üks Läänemaalt. „Aga mitte Lääne-Nigula vallast,” ütles Randmaa.

Nõva kooli senine direktor Peeter Kallas lahkus ametist poolte kokkuleppel. Sügisest tegutseb üheksaklassiline põhikool kuueklassilise algkoolina, seal õpib kuus last.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Majaomanik
2 aastat tagasi

Kaks järjejutu:Nõva kool ja Posti tänav.Sekka ka Lääneranna vald. Piisab sellestki,et LE ära elada!

Nimi (kohustuslik)
2 aastat tagasi

Puudelajakirjanik tahab kohtuasja? Vähemalt kahe pildil oleva lapse vanemad on keelanud oma laste piltide avaldamise. Kooli direktor oli kindlasti asjaga kursis, seega ähvardab kohtutee ka seda hädapätakat.

Nimi (kohustuslik)
2 aastat tagasi

Kommentaari kustutamine pole lahendus, pilt maha, või…