3

Nõva koolijuhiks tahtjaid on kolm

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Nõva kool. Foto: Urmas Lauri

Nõva kooli direktori konkursile laekus kolm avaldust. Lääne-Nigula vallavanema Janno Randmaa sõnul on kõik kolm seotud haridusvaldkonnaga. Kaks kandidaati on Harjumaalt, üks Läänemaalt. „Aga mitte Lääne-Nigula vallast,” ütles Randmaa.

Nõva kooli senine direktor Peeter Kallas lahkus ametist poolte kokkuleppel. Sügisest tegutseb üheksaklassiline põhikool kuueklassilise algkoolina, seal õpib kuus last.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Majaomanik
Majaomanik

Kaks järjejutu:Nõva kool ja Posti tänav.Sekka ka Lääneranna vald. Piisab sellestki,et LE ära elada!

Nimi (kohustuslik)
Nimi (kohustuslik)

Puudelajakirjanik tahab kohtuasja? Vähemalt kahe pildil oleva lapse vanemad on keelanud oma laste piltide avaldamise. Kooli direktor oli kindlasti asjaga kursis, seega ähvardab kohtutee ka seda hädapätakat.

Nimi (kohustuslik)
Nimi (kohustuslik)

Kommentaari kustutamine pole lahendus, pilt maha, või…

wpDiscuz