Metsa tänav on liiklusele avatud

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 17

Malle-Liisa Raigla fotod

Kolmapäeva hommikul avati liikluseks Metsa tänav, mis lihtsustab Haapsalus autoga liiklemist.

Kuigi ametlikult oli lubatud, et Metsa tänav avatakse liiklusele kolmapäeval kell kümme, vedasid töömehed juba tund aega varem ära liiklusmärke, mis keelasid Metsa tänava 500meetrisele lõigule keeramise. Neli minutit enne kümmet hakkas liiklusele avatud teelõigul peale ka tihedam liiklus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
2 aastat tagasi

Mis sellel Raudtee tänaval siis viga on,elasin seal aastaid ja see kõnnitee mis tehti nõukogude ajal peaks olema rohelise mõttemaailma musternäidis.Seda tuleks maailmale eksponeerida kui öko saab üks kõnnitee olla .Metsa tänaval Vaba tänava ristumise kandis tehti ka samal ajal aga ebaõnnestunult !

En.
2 aastat tagasi

Lihtsalt üks mõte: kui varasemate Metsa t. remontide järel hakkas seal alati midagi juhtuma, kas seekord saabub tõesti pikk ja rahulik kasutusperiood? Siis peaks küll kuhugi risti tegema. Pärast eelmisi remonte kaevati ju kõik taas üles ning hullemgi veel – siledat tänavat hakati kasutama autoga rallimiseks, nõnda, et Tamme t. alguse tammed murdusid. Nüüd on ringtee poolkurvil ees aga inimloomus teatavasti sama… PS. Raudtee tänav tundub juba humoorikas oma ‘lainetega’. Autot need otseselt ei lõhu (erinevalt löökaukudest), seega võiks teemat hoopis edasi arendada veel sujuvamate ja kunstipärasemate lainete teadliku maharullimisega (et tekiks üle-Eestiline vaatamisväärsus). Miniringe sinna kah teha ei anna,… Loe rohkem »

Leenu
2 aastat tagasi
Reply to  En.

Metsa tänaval tuleks ka lainetavalt sõita, sest need kaevukaaned kolisevad nii hullusti. Öösel ärkad selle kolina peale üles

autojuht
2 aastat tagasi

Sõidutee pole autovaenulik,sõidustiil on autovaenulik.

Meelis Kaustel
2 aastat tagasi

Huvitav, et Raudtee tänava remondist artiklis ei räägita. Ometi meie kõige inim- ja autovaenulikum tänav. Plaanis oli remont. Kas unustati või mängiti miskit ümber. Või on valijaid sellel tänaval liiga vähe.

Urmas Sukles
2 aastat tagasi
Reply to  Meelis Kaustel

Kevadel teeme .

Suklese fän
2 aastat tagasi
Reply to  Urmas Sukles

Haapsalut on teadupärast nimetatud Põhjamaade Veneetsiaks. Posti tänava hetkeolukorda silmitsedes kangastub avatuma mõttemaailmaga inimestele erinevaid visioone. Kui kaevaksime veel pisut ja laseksime vee sisse, saaksime ägeda kanali. Järgmised Posti tänava kohvikukülastajad võiksid juba gondlilt maha astuda.