Daire Kaup: grillihooaeg on ametlikult avatud!

Daire Kaup. Foto: erakogu

Daire Kaup

Grillimine on olnud Eestis aastakümneid populaarne. Mitmekesise toidu valmistamiseks pole võimalik leida paremat kööki kui sinu enda tagaaias või mõnusas paigas looduses. Millegipärast peetakse grillimist peamiselt suviseks tegevuseks, kuid grilli saab käima tõmmata ka talvel ning just siis võib lõpptulemus olla isegi parem, kuna külm hoiab kuumust grillis pehmemana ja küpsetamisele kulub sedavõrd palju aega, et toiduelamus on topelt suur. Tänapäeva keraamilised grillid on tänu ühtlast temperatuuri hoidvale hermeetilisele konstruktsioonile ja seinte paksusele loodud aastaringseks kasutamiseks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ori
2 aastat tagasi

Aitäh, et luba anti!

avasta
2 aastat tagasi

enda grillimise võimalused, soodsa raha eest saab ennast grillida aafrikas, austraalias, parimad kohad on muidugi kõrbed, sõida kohale ja naudi tasuta grillimist

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  avasta

Tasuta saab austraaliasse v? Eriti ei tahaks uskuda

Kummaline maailm
2 aastat tagasi

Maitsev, kuid kantserogeenne. Samas, nähes, kui palju meie hulgas nt tubakasuitsetajaid leidub, ei tekita rahva pisut ebatervislik toitumine imestust.

Kodanik
2 aastat tagasi

Lõket teha on jah ohtlik. Grilli peal oma hoovis tee palju tahad. Mina avasin grilli hooaja juba kuu aega tagasi või rohkem.

Varoona
2 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Enne kui LE ütleb, ei ole midagi avatud. Pole veel siis aru saanud, et siin pannakse paika, millal võid ametlikult liha süüa.

Ei saa aru
2 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Kas siis kuu aega tagasii või rohkem kui kuu aega tagasi? Jääb natukene ebaselgeks

Elisa
2 aastat tagasi

õhtlik preagu.