8

Daire Kaup: grillihooaeg on ametlikult avatud!

Daire Kaup

Daire Kaup

Grillimine on olnud Eestis aastakümneid populaarne. Mitmekesise toidu valmistamiseks pole võimalik leida paremat kööki kui sinu enda tagaaias või mõnusas paigas looduses. Millegipärast peetakse grillimist peamiselt suviseks tegevuseks, kuid grilli saab käima tõmmata ka talvel ning just siis võib lõpptulemus olla isegi parem, kuna külm hoiab kuumust grillis pehmemana ja küpsetamisele kulub sedavõrd palju aega, et toiduelamus on topelt suur. Tänapäeva keraamilised grillid on tänu ühtlast temperatuuri hoidvale hermeetilisele konstruktsioonile ja seinte paksusele loodud aastaringseks kasutamiseks.

Artikli lugemiseks tellige digipakett või logige sisse!

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
ori
ori

Aitäh, et luba anti!

avasta
avasta

enda grillimise võimalused, soodsa raha eest saab ennast grillida aafrikas, austraalias, parimad kohad on muidugi kõrbed, sõida kohale ja naudi tasuta grillimist

Hmm
Hmm

Tasuta saab austraaliasse v? Eriti ei tahaks uskuda

Kummaline maailm
Kummaline maailm

Maitsev, kuid kantserogeenne. Samas, nähes, kui palju meie hulgas nt tubakasuitsetajaid leidub, ei tekita rahva pisut ebatervislik toitumine imestust.

Kodanik
Kodanik

Lõket teha on jah ohtlik. Grilli peal oma hoovis tee palju tahad. Mina avasin grilli hooaja juba kuu aega tagasi või rohkem.

Ei saa aru
Ei saa aru

Kas siis kuu aega tagasii või rohkem kui kuu aega tagasi? Jääb natukene ebaselgeks

Varoona
Varoona

Enne kui LE ütleb, ei ole midagi avatud. Pole veel siis aru saanud, et siin pannakse paika, millal võid ametlikult liha süüa.

Elisa
Elisa

õhtlik preagu.

wpDiscuz